u životu na vagi

Nakon što je izgubila gotovo rekordan broj kg, podijelila recept za palačinke koje ne debljaju

Foto: Instagram
Foto: RTL
Mirna Posavec
Foto: RTL
Mirna Posavec
Foto: RTL
Mirna Posavec
Foto: RTL
Mirna Posavec
Foto: RTL
Mirna Posavec
Foto: Instagram
Mirna Posavec
24.06.2020.
u 13:28
Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone ''Života na vagi'' neumorno vježba i na društvenim mrežama dijeli fotografije na kojima se vidi očita transformacija koju je postigla za vrijeme i nakon izlaska iz showa. S pratiteljima je sada podijelila i recept koji, kako tvrdi, ne deblja.
Pogledaj originalni članak

Kandidatkinja četvrte sezone ''Života na vagi'', Mirna Posavec upamćena je po gotovo rekordnom gubitku kilograma, ali i po transformaciji izgleda koja je mnoge iznenadila. Sada je odlučila podijeliti recept za zdrave palačinke kojima se katkada počasti, a tvrdi da ne debljaju. 

Sastojci:
4 bjelanjka
30 g whey proteina (okus cookies & cream)
2 žlice zobenog brašna
75 g višanja
Sve sastojke pomiješati i peći palačinke. Ja sam ih pekla na malo kokosovog ulja. Na vrh sam stavila proteinski topping od bijele čokolade i još malo višanja. 

Foto: Instagram

Mirna je nedavno objavila fotografiju iz teretane kojom je dokazala da još uvijek ne odustaje od treninga i rada na sebi. Posavec je sada objavila najnoviju fotografiju na kojoj izgleda stvarno odlično.

Foto: Instagram

Podsjetimo, u show je ušla sa 135,1 kilogramom, a na finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Tako je ostvarila gotovo rekordan gubitak od 51.8 kilograma. Nakon izlaska iz showa, pohvalila se da napokon može kupiti odjeću na ženskom odjelu. "Možda zvuči blesavo, ali ne mogu opisati kako je lijepo kupiti traperice i kožnu jaknu. Mogla sam to i prije, ali ne na ženskom odjelu", napisala je presretna Mirna.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.