Tick-Tock

Nakon što je Mamić napravio svoj prepjev njene pjesme, oglasila se i Albina

Foto: pixsell
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
Albina Grčić
Foto: Renato Branđolica, Dario Njavro/HRT
Albina Grčić
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Zdravko i Zoran Mamić
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Zdravko Mamić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Zdravko Mamić
Foto: Instagram
22.03.2021.
u 18:57
O svemu se oglasila i mlada pjevačica koju smo upoznali zahvaljujući glazbenom showu The Voice i na Instagramu je podijelila screenshot Mamićeve objave i napisala što misli o tome.
Pogledaj originalni članak

Na svom Facebook profilu donedavni čelnik Dinama Zdravko Mamić nastavio je s prozivkama suca Vrhovnog suda Đure Sesse. Ovaj put u  u ovom prozivanju upleo je i pjevačicu Albinu Grčić te je objavio prepjev njezine pjesme Tick-Tock s kojom nas Albina predstavlja na Eurosongu.  Ovako je Mamić prepjevao Albininu pjesmu:
"Tick-tock,  Vrijeme curi,  Đuro K€$$a  gdje je tvoja ostavka više? Zar se tako sporo piše?   Tick-tock, Vrijeme juri, Ovih dana, Teško dišeš, AJMO!"

O svemu se oglasila i mlada pjevačica koju smo upoznali zahvaljujući glazbenom showu The Voice i na Instagramu je podijelila screenshot Mamićeve objave i napisala: Za dobro jutro sam dobila deset primjeraka ovoga u inboxu. Znači umirem. Uz objavu dodala je smajliće koji plaču od smijeha dajući do znanja kako ju je Mamićeva obrada dobro nasmijala.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Zdravko Mamić pravomoćno je osuđen u zatvor na šest i pol godina zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. Rekao je kako će u zatvor ići samo u BiH, gdje se trenutno i nalazi, a nakon presude održao je konferenciju za novinare na kojoj je o sucu Sessi rekao: 

- Đuro Sessa je varalica, zlotvor, kriminalac, čovjek koji odlučuje o pravu u jednoj suverenoj državi. Nije to još jedan Mamićev šou. Istinu govorim. Rekao sam da sam spreman svim institucijama RH se dati na raspolaganje da dokažem da je Đuro Sessa kriminalac kojemu sam ja i sam donosio novac na stol kao predsjedniku suda da bi mijenjao presude. Čuveno smjenjivanje suca Ježeka, Sessa je obrazložio da previše revno izvršava zadatke. Neka se time bavi SOA. Sessa je otimač novca građanima. A ostalo neka se sada pozabave institucije, a ja sam spreman surađivati.

 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:50 22.03.2021.

Ostavis klub u stecaju i s blokiranim bankovnim racunima, niti struju i vodu ne mogu platiti, i nastavis sa svojim zivotom kao da se nista nije dogodilo! Nadjes, odnosno ponude ti novi, jos bolji posao! Preuzmes taj isti klub koji nije mogao placati ni struju ni vodu, ulazes vlastite novce u njega, posudjujes novce od banaka na svoje vlastito ime... organiziras i postavis klub na zdrave noge, postizes sportske i gospodarske uspjehe, klub je u cetvrtfinalu UEFA lige i "pun k'o brod"... Eh, onda se pojave "institucije koje zele raditi svoj posao"!!! Onda moras bjezati i iz kluba i iz drzave, jer lesinari su nanjusili plijen! I nisu to obicni lesinari koji se hrane na lesinama, to su lesinari koji reketare uspjesne, koje interesiraju samo koke koje nose zlatna jaja...!

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:44 23.03.2021.

Rijetki su oni, pa i talentirani, koji su bogatstvo stekli samo radom i znanjem. U mladosti misliš da je cijeli svijet pred tobom ali ne ide lako. Guraš se među tapkaroše ispred stadiona i nešto prodaješ. U nogometu ne uspjevaš kao igrač. A onda shvatiš da se treba probiti na drugi način. Radiš za srbijanske firme kao trgovački putnik. Putuješ i trguješ. Upoznaješ ljude. Zbližavaš se s nogometnim funkcionerima. Jako se zbližavaš. Kada pukne ljubav jednog od njih i osobno prebiješ. Đuku Preloga. Dobiješ doživotnu zabranu rada u nogometnom sportu na prijedlog Zagrebačkog nogometnog saveza. Dolaze novi ljudi. Ulizuješ se. Nova država. Dobiješ oprost od kazne zbog fizičkog nasilja. I ulaziš po nalogu osnivača HDZ-a u upravu kluba. U ložu . Znaju te od ranije, radio si za njih. Pokazuješ spretnost. Vežeš igrače osobnim doživotnim ugovorima za sebe. Nakon nekog vremena igrači znaju da moraju potpisati takve privatne ugovore ili ih nema više na terenu. Koristiš urođene komunikacijske sposobnosti. Gdje burgija ne ide, ide para! I shvatiš da u takvom sustavu je Kutle kralj i car. Pa možeš i ti. Imaš zaštitnike. Daješ i njima. Nogometna škola je sada tvoja. Ne može niti jedan dalje ako nije tvoj. Postaješ snažniji i od najboljeg hrvatskog menadžera. S Prvića. Dolazi i ugled. Svi znaju tko si. Ali radiš greške. Podvale s porezima. Igrači te optužuju za ropstvo. Lijepi se to i na tvoje zaštitnike. Privatiziraš klub. Sve je tvoje. Dobivaš neprijatelje. Otvoreno kradeš. Bahatiš se.

DU
Deleted user
21:57 22.03.2021.

Đuro K€$$a ha ha ha ha ha