otkrila što joj se dogodilo

Nakon što je objavila da će uzeti odmor od društvenih mreža, Ella se ponovno javila: 'Idem u komu'

Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ella Dvornik
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
16.08.2023.
u 10:43
Podsjetimo, prije dva dana također je objavila Instagram Story na kojemu je napisala: "Ide lagani oflajnčić", a uz objavu dodala je i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ''Suze biserne''. Time je dala naslutiti kako će uzeti odmor od društvenih mreža i interneta
Pogledaj originalni članak

Iako je influencerica Ella Dvornik (32)  prije samo dva dana objavila kako će uzeti mali odmor od društvenih mreža nakon pompe u javnosti oko njezina razvoda, ponovno se javila pratiteljima na Instagramu i na svom Storyju objavila da je bila previše na suncu jučer.

"Satraše me sunce danas. Idem u komu", napisala je pored fotografije na kojoj leži na kauču zatvorenih očiju. 

Foto: instagram

Podsjetimo, prije dva dana također je objavila Instagram Story na kojemu je napisala: "Ide lagani oflajnčić", a uz objavu dodala je i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u toj skupini još pjevala Jelena Rozga pod nazivom ''Suze biserne''.  

Ella je, inače, potvrdila prošli tjedan za medije kako se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea (45). 

VEZANI ČLANCI

– Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je Ella za novi broj Storyja
Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi ljeto, a zbog toga su krenula šuškanja koja je ona izbjegavala do sada. 

U travnju ove godine Glas Istre pisao je kako je Charles svojim sumještanima u Balama predstavio ženu s kojom se druži već neko vrijeme i koja je navodno njegovih godina. 

Ella nam je u velikom intervjuu za naš Ekran u svibnju demantirala navode o razvodu, a i objasnila neke objave, za koje tvrdi da su ih mnogi pogrešno shvatili.
Par je na početku veze živio u Londonu, zatim su se preselili u Zagreb, vjenčali su se u Las Vegasu i dobili su dvije kćeri Balie i Lumi, s kojima su se prije dvije godine preselili u Bale jer je život u Istri više bio po guštu Charlesu. Tamo su kupili i kuću, a prošle godine Charles je sve više vremena provodio u rodnoj Engleskoj te je u tom razdoblju odlučio i zatvoriti za javnost svoj profil na Instagramu.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila pratitelje novom objavom na Instagramu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar tomsom
tomsom
12:49 16.08.2023.

Učini uslugu svijetu i uzmi odmor za stalno.

Avatar 365dias
365dias
11:30 16.08.2023.

"Satraše me sunce danas" - ella očito nije bila u školi kad se učio aorist...

Avatar Moodleen
Moodleen
17:36 16.08.2023.

A da ovaj sadržaj septičke malo uzme odmor i oslobodi civilizaciju od ove i ostalih...?