sretne vijesti

Nakon što je rastužila obožavatelje Indira se javila s novostima: 'Ne brinite, sidro popušta'

Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Facebook
Foto: Instagram
12.12.2021.
u 16:25
- Teško je mene usidriti, držati na mjestu! Ne brinite, sidro popušta i ja sam 23.12. ponovo na pozornici - otkrila je Indira pratiteljima.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Indira Levak (48) rastužila je mnogobrojne obožavatelje na društvenim mrežama nakon što je ranije ovog tjedna objavila da otkazuje zakazani koncert u Zagrebu zbog narušenog zdravlja. 

– Dragi moji, nakon tempa od 100 na sat, ovaj tjedan moram mirovati. Zbog jake upale živca, ukočila su me leđa i sad nema ni plesanja ni pjevanja dok me doktori ne poprave i ne vrate u funkciju. Sve aktivnosti planirane za ovaj tjedan moram odgoditi za neke nove datume. Boogaloo, nećemo plesati u petak, ali uskoro sigurno hoćemo. Volim vas i javljam novi datum koncerta – poručila je Indira u objavi na službenoj Facebook stranici Indira Forza. 

Foto: Promo
Ispod su se odmah počeli nizati komentari pratitelja koji su joj poželjeli brz oporavak, ali i poručili da bi sad mogla malo usporiti.  No, Indira nije dugo mirovala. U nedjelju se ponovno oglasila i najavila nadolazeći koncert u Beogradu. 

- Teško je mene usidriti, držati na mjestu! Ne brinite, sidro popušta i ja sam 23.12. ponovo na pozornici u Kasini Beograd !!! Vidimo se ekiiipaaa! U nove pobjede - poručila je pjevačica u svojoj najnovijoj objavi na društvenim mrežama. 

Pjevačica je proteklog vikenda održala je koncert u Crnoj Gori, a njezin nastup nije propustio ni predsjednik Milo Đukanović (59) kojeg rijetko možemo vidjeti u noćnom provodu. Milo je Indirin koncert pratio iz prvih redova. Nakon nastupa su se družili, a pjevačica se fotografijama pohvalila na društvenim mrežama.  "Ima li veće časti nego kad ti na koncert dođe predsjednik države. Počašćena i zahvalna sam što već 26 godina pjesmom širim ljubav i pjevam najboljoj publici na svijetu. Ljudi moji, hvala na koncertu za pamćenje", napisala je Indira uz fotografije na kojima je pozirala u zagrljaju predsjednika. Fotografije koje je objavila podijelile su njezine obožavatelje na društvenim mrežama, pa je nakon nekoliko negativnih komentara Indira odlučila ugasiti opciju komentiranja objave.

VIDEO Božidar koji je napravio bijesnu scenu u Večeri za pet vraća se na TV 

ž

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HR
Hrvatka
06:20 13.12.2021.

A i ti vise ne licis na sebe od silnih operacija...ne mozete vi pjevaci bez Beograda. Hoces na koncertu reci Srbima da ih volis i ljubis, i da su najbolja publika?! A prije ste se svi kleli nikad vise u Srbiju. Lova cini cuda.