PORUKA MEDIJIMA

Nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu za obiteljsko nasilje s balkona je vikao: Vratite se u svoju štalu

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
Beograd: Premijera filma "Munje opet"
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
Beograd: Premijera filma "Munje opet"
Foto: antonio ahel
Beograd: Sergej Trifunović sa psom je stigao na promociju albuma "Mater" Sajsi MC
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
Split: Sergej Trifunović dolazi na ročište
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
Beograd: Premijera filma "Munje opet"
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Predstava Sergeja Trifunovi?a u kazalištu Kerempuh
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: Beogradski Zvezdara teatar gostovao u Kerempuhu s predstavom "Voz"
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Promocija prve knjige srpskog glumca, Sergeja Trifunovića
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Održana promocija knjige "Stovarište" Sergeja Trifunovića
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Rovinj: 14. Weekend media festival, storytelling "Živim život danas za sutra"
Foto: antonio ahel
Beograd: Sergej Trifunović sa psom je stigao na promociju albuma "Mater" Sajsi MC
24.10.2024.
u 13:28
Mediji u Srbiji jučer su pisalo kako je razlog svađe, kako se neslužbeno doznaje, taj što Isidora više ne može podnijeti ponašanje svog suprugu i probleme koje stvara otkako su se vjenčali ovog svibnja.
Pogledaj originalni članak

U utorak navečer oko 22 sata glumac Sergej Trifunović uputio je poziv policiji kako bi prijavio svoju suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje. Policija je utvrdila kako nema elemenata za prijavu obiteljskog nasilja. Mediji u Srbiji jučer su pisalo kako je razlog svađe, kako se neslužbeno doznaje, taj što Isidora više ne može podnijeti ponašanje svog suprugu i probleme koje stvara otkako su se vjenčali ovog svibnja.

Najnoviju svađu navodno je izazvala činjenica što je Trifunović uključen u organizaciju koncerta u čast Bori Čorbi i njegovo ime se zadnjih dana oko toga pojavljuje u medijima i nastao je pravi kaos oko toga jer je navodno Trifunović odlučio organizirati koncert u čast Čorbe, ali nije za to dobio dopuštenje obitelji.  Povišeni tonovi u stanu Trifunovićevih čuli su se sinoć nakon što se Sergej vratio s promocije Sajsi MC, a koja je održana na istom mjestu gdje će on također održati koncert Bori u čast, a prije toga joj nije rekao kamo ide niti joj se javljao na telefon. Nakon ovog skandala par je dao izjave na policiji gdje je Isidora zaradila prekršajnu prijavu i to zato što nema potrebne papire za boravak u Srbiji te je navodno čeka deportacija u Hrvatsku.

VEZANI ČLANCI

ron ely

Umro glumac koji je kao Tarzan zaludio žene, a u javnost se vratio prije nekoliko godina zbog tragičnog događaja

Glumac Ron Ely je umro krajem rujna, no njegova je obitelj tek danas obavijestila širu javnost. "Bio je glumac, pisac, trener, mentor, obiteljski čovjek i vođa" napisala je Kirsten u objavi na Instagramu. "Stvorio je snažan val pozitivnog utjecaja gdje god je otišao. Utjecaj koji je imao na druge je nešto čemu nikada nisam svjedočila ni kod jedne druge osobe - bilo je nešto uistinu čarobno u njemu."

Nakon posjete policiji Sergej se u srijedu vratio u njihov stan gdje su se okupili i predstavnici medija. On je danas izašao na terasu svog stana, piše Kurir i obratio se okupljenim novinarima. - Tu ste, pa da vam kažem da neću izaći. Sad će doći neka djevojka prošetati psa, ja neću izaći. Odj*bite, vratite se u svoju štalu, ja neću danas izaći, ćao - poručio je novinarima i uputio im poljubac. Neki mediji su prenijeli informaciju kako je Trifunović s balkona novinare polio i vodom. 

Svađa koja se dogodila u utorak navečer u stanu Trifunovićevih izbila je samo pet mjeseci nakon što se par vjenčao. i glumac je navodno rekao Isidori kako želi razvod i tada je došlo do svađe. Prema riječima jednog od izvora bliskog paru, prenosi Blic, Sergej je rekao da će napustiti stan, a na to mu je supruga zaprijetila kako će razbiti sve u kući i uskoro je stigla i policija.

VIDEO Novi detalji svađe Sergeja Trifunovića i njegove supruge

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZZ
Z-ZG
13:49 24.10.2024.

Trifunović organizira koncert u čast Bore Čorbe koji se javno deklarirao kao mrzitelj Hrvatske. Jadna je Hrvatica i općenito bilo koja žena koja želi imati išta s takvim čovjekom.

VA
VanjaPlank
16:04 24.10.2024.

Ako njemu damo državljanstvo onda i za bolje i nismo nego da skinemo gače i da nas .....

Avatar NasaPosla
NasaPosla
14:48 24.10.2024.

Jadni čovjek,nije mu lako,više ni sebe ne podnosi.