otkrila istinu

Nakon šuškanja kako se pomirila s bivšim dinamovcem i ocem svoje kćeri, oglasila se Anđela Šimac

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Anđela Šimac
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Anđela Šimac
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.11.2022.
u 16:54
Sinjska manekenka je nedavno na svojem Instagram storyju podijelila gol koji je Lirim Kastrati postigao za svoj klub Fehérvár u utakmici protiv Ferencvaroša i napisala je 'bravo' te dodala emotikon srca. Bio je to jedan od detalja koji je potaknuo šuškanja o pomirbi para, a još je jedan detalj dao naslutiti kako je par opet u vezi.
Pogledaj originalni članak

Šuškanja o pomirbi između bivšeg igrača Dinama Lirima Kastratija (22) i sinjske manekenke Anđele Šimac (25) pokazala su se točnima. Naime, Anđela je nedavno na svojem Instagram storyju podijelila gol koji je Kastrati postigao za svoj klub Fehérvár u utakmici protiv Ferencvaroša i napisala je 'bravo' te dodala emotikon srca. Bio je to jedan od detalja koji je potaknuo šuškanja o pomirbi para, a još je jedan detalj dao naslutiti kako je par opet u vezi. Taj detalj je u opisu Instagram profila Anđele Šimac, a radi se o slovu L, to jest početnom slovu imena njezinog partnera. Šuškanja je sad potvrdila i manekenka.

- Da, zajedno smo – kratko je rekla Anđela za Story.hr.

Inače, par je krajem ljeta prekinuo vezu. No, nastavili su živjeti zajedno, a razlog tome je bila dadilja koja je čuvala njihovu osmomjesečnu kćer Indiah.

- Imamo dadilju koja živi s nama, trebala je pola biti sa mnom, a pola s Lirimom, ali za njen dolazak u Hrvatsku čekamo neke papire - objasnila je nedavno.

Podsjetimo, par je tijekom veze imao brojne uspone i padove, a u kolovozu je Anđela istaknula da je njihov prekid bio sporazuman.

- Nemam svoj život, sve radim za njega, moram sebe staviti na prvo mjesto. Lijepo je ništa ne raditi i imati novce, ali to sve brzo dosadi - rekla je Sinjanka kada se saznalo za prekid s nogometašem. Dodala je tada i kako do prekida nije došlo naglo i zajedno su se složili kako je najbolje da svatko krene svojim putem i rekla je kako joj nije pukao film i da je dugo razmišljala o toj odluci.

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SL
Slavonac12345
18:03 08.11.2022.

Gadno je to kad se nema para ni zanata i jedino sto se ima je instagrsm profil i telefon ss kamerom pa ovisis o muzevom djeparcu....oportunistica ali ni prva ni zadnja

BS
@bserver
20:53 09.11.2022.

Koja je cijena tih lutki na napuhavanje? Ili je to nova, silikon lutka? Koja se miče

IG
igorl
09:42 09.11.2022.

Lirim je opet u lovi izgleda.