Neprimjerena izjava

Nakon voditeljskog gafa u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" oglasio se HRT: "Ispričavamo se gledateljima"

Foto: Katarina Banić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
Ognjen Golubić
Foto: Katarina Banić
Foto: Instagram/riley.loudermilk
10.11.2021.
u 15:10
Nedugo nakon njihova gafa, iz Splita se s lošim vijestima o stanju s koronom javila njihova kolegica Regina Zubanović koja im je poručila da je rano ujutro pa im je zbog toga sve oprošteno, no voditelji sebi ne mogu oprostiti ovakav gaf.
Pogledaj originalni članak

U današnjoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska", u kojoj je gostovao Zvonimir Šostar, savjetnik ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", gledatelje je iznenadila po mnogima neprimjerena reakcija voditelja 

Šostar je govorio o stanju s koronavirusom i gripom te je naglasio važnost cijepljenja protiv obje bolesti.

 – COVID u kombinaciji s gripom sasvim sigurno vodi do Mirogoja – rekao je Šostar nakon čega je kamera uhvatila voditelja Ognjena Golubića i voditeljicu Maju Ciglenečki kako u najmanju ruku neobično reagiraju na njegovu izjavu. Naime, nisu se mogli suzdržati od smijeha.

– Malo crnog humora, kad smo kod tog Mirogoja. Nastavni zavod baš je na tom putu, ali dobro, ovo je bila šala – rekao je Ognjen, na što se njegova kolegica Maja nasmijala.

Nedugo nakon njihove reakcije, iz Splita se s lošim vijestima o stanju s koronom javila njihova kolegica Regina Zubanović koja im je poručila da je rano ujutro pa im je zbog toga sve oprošteno, no voditelji sebi ne mogu oprostiti ovakav gaf, a o cijeloj situaciji oglasio se i HRT.

– Hrvatska televizija ispričava se gledateljima zbog neumjesnog komentara i neprimjerene reakcije voditelja Ognjena Golubića i Maje Ciglenečki u studiju jutrošnje emisije "Dobro jutro, Hrvatska" nakon uključenja uživo Zvonimira Šostara i njegove rečenice da "COVID u kombinaciji s gripom vodi do Mirogoja". Reakcija voditelja nije bila profesionalna s obzirom na trenutak i ozbiljnost situacije u kojoj se Hrvatska nalazi u borbi s COVID pandemijom – navode s HRT-a.

VIDEO Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 24

Avatar prahrvat
prahrvat
16:07 10.11.2021.

Ne volim tu emisiju baš zbog neprestane hinjene veselosti. Sve je lijepo, mi se smiješimo, leptiri lete, igra se badminton ... Ovo je čak super, nasmijali su se nečem iskreno i od srca. Dobra šala i Bogu je draga.

PP
Preodgojen_Povratnik
18:56 10.11.2021.

Smije se ionako vecina stanovnistva, pa sto?

UG
ugroženi
17:55 10.11.2021.

Što se mene tiče gospodična Ciglinečki ima sve potrebne kvalitete ali dopuštam i da ima i drugačijih mišljenja. Moramo biti demokratični.