Prirodni izgled ili photoshop?

Nandi iz 'Savršenog' kritizira Ivanu Knoll i poručuje: Tješim se prirodnom šesticom, nogama od metar i pol i prirodnim licem

Foto: Pixsell, Instagram
Foto: Pixsell, Instagram
Foto: Pixsell, Instagram
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Napoznatija navijačica svjetskog prvenstva Ivana Knoll stigla na utakmicu Hrvatske i Japana
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
KATAR 2022 - Ivana Knoll na stadionu uoči susreta Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
EKSKLUZIVNO: Ivana Knoll pozirala u kockastom kupaćem kostimu na plaži Ras Abu Aboud
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
EKSKLUZIVNO: Ivana Knoll pozirala u kockastom kupaćem kostimu na plaži Ras Abu Aboud
Foto: Instagram
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
08.12.2022.
u 15:15
U objavi na Instagram storyju Nandi Uzelac dala je naslutiti kako misli da Knoll u velikoj mjeri koristi photoshop kako bi dotjerala svoj izgled i to joj donosi uspjeh.
Pogledaj originalni članak

Nandi Uzelac, bivša je natjecateljica u RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" i radijska voditeljica koja se na društvenim mrežama osvrnula na izgled jedne od najpopularnijih navijačica naših vatrenih - Ivane Knoll. U objavi na Instagram storyju dala je naslutiti kako misli da Knoll u velikoj mjeri koristi photoshop kako bi dotjerala svoj izgled i to joj donosi uspjeh.

- OK, shvatih da samo nemam dobru 'photoshop' aplikaciju i premali ego. To je znači moj okidač koji trebam nabildati za 'uspjeh'. Bez uređivanja slika... Bacam se u navijačke vode. Što sam rekla da trebam ispeglati trbušnjake? Ma zaboravi - napisala je Nandi na svom Instagramu i objavila kolaž fotografiju na kojoj je njezina fotografija i dvije fotografije Ivane Knoll, od čega je jedna malo dotjerana u photoshopu a druga djeluje kao da nije. Nandi je objavila kasnije kako joj se na Instagramu javila i jedna žena koja nije njezina pratiteljica i pitala ju je zašto je muči izgled Ivane Knoll i zašto tako piše o njoj.

-  Pravo pitanje je dušo iskompleksirana i ljubomorna, što tebe svrbim ja. Evo tješim se prirodnom šesticom, nogama od metar i pol i licem sto posto prirodnim. I uz to ti šaljem podršku. Žao mi je ako ti frajer skrivećki gleda moj profil pa si zato ljuta. Ali to neće očuvati tvoj brak, a mene nakon čaše šampanjca ti ne zanimaš - odgovorila je Nandi ovoj korisnici Instagrama. 

VIDEO Ivana Knoll pozirala na plaži u Dohi i otkrila kako se nosi s titulom najseksi navijačice

 

 

POGAĐA JEDNU OD MILIJUN OSOBA

Celine Dion zbog rijetkog zdravstvenog poremećaja ponovno odgodila zagrebački koncert

- Dugo se nosim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško suočiti se sa svojim izazovima i pričati o svemu što sam proživljavala. Nedavno mi je dijagnosticiran vrlo rijedak neurološki poremećaj koji se zove sindrom ukočene osobe, a koji pogađa jednog od milijun ljudi. Iako još uvijek učimo o ovom rijetkom stanju, sada znamo da je to ono što uzrokuje sve grčeve koje imam, kazala je Celine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar krcedolac
krcedolac
16:58 08.12.2022.

Za koju godinu nitko vas se neće ni sjećati...budu došle mlađe guzatije i sisatije..😝

ZV
zvezdomor
16:17 08.12.2022.

Dvije nadasve umne i prosvjetljene ženske osobe čiji govori nadahnjuju

TE
Teig1
16:36 08.12.2022.

Šteta što ne stoje na trenerskoj klupi bili bi bolje nego stari nogometaši. Više bi se Braziilci koncentrirali prema klupi nego na jednu loptu!