otkrila je

Naša glumica o najtežim danima: Morala sam ostaviti dijete na više od mjesec dana, nisam ga ni pozdravila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nataša Janjić
Foto: Danijel Berković/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Nataša Janjić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.01.2021.
u 13:30
Naime, zbog komplikacija s drugom trudnoćom, Nataša je neko vrijeme morala provesti u bolnici, a kako je to bilo za vrijeme strogih mjera zbog pandemije koronavirusa, više od mjesec dana nije vidjela sina n i supruga.
Pogledaj originalni članak

Naša glumica, Nataša Janjić otkrila je da je prošle godine proživjela najteže razdoblje u životu. Naime, zbog komplikacija s drugom trudnoćom, Nataša je neko vrijeme morala provesti u bolnici, a kako je to bilo za vrijeme strogih mjera zbog pandemije koronavirusa, više od mjesec dana nije vidjela sina ni supruga. 

"Bilo je to krajem lipnja, u vrijeme kada posjeti u bolnicama nisu bili dopušteni. Tada sam, nakon redovite kontrole, a prije odlaska na more, iznenada zadržana u bolnici zbog određenih komplikacija i obaveznog mirovanja, s idejom da ću uskoro izići. S djetetom se nisam bila ni pozdravila, što mi jako teško palo. Čovjek ne razmišlja o tome dok mu se ne dogodi, odnosno da ću zbog dolaska drugog djeteta ostaviti prvo na više od mjesec dana. Suprug nije mogao biti na porođaju, Kaju je vidio tek kad smo izišli iz bolnice. Bilo mi je to zaista najteže razdoblje u životu. Nesretna zbog nemogućnosti da vidim najmilije, sama u bolničkoj sobi, zabrinuta za ishod i zdravlje moje djevojčice", otkrila je glumica za Story

Podsjetimo, glumica je nakon potresa morala napustiti tek uređeni stan u centru Zagreba te ga poslije ponovno preurediti. Njezina kćerkica Kaja rođena je 24. srpnja, a nedavno je bez imalo uljepšavanja otkrila kako su joj izgledali zadnji tjedni trudnoće u kojima nema glamura, a potrebe za dotjerivanjem iz dana u dan sve je manje.

"Dakle, u zadnjem sam mjesecu trudnoće, ono kad ne spavaš više kako treba, kad si ogroman i iscrpljen i udobno se osjećaš samo u kućnom ogrtaču, kad nemaš volje dotjerati se ni mužu koji na posao odlazi zgodan kao i uvijek, i kad si kod kuće s prvim djetetom i nema glamura ni šanse da ga podvalim na društvenim mrežama.... I dopisuješ se s grupom svojih sestara, majki koje znaju kako ti je jer sve to prolaze i same, a ja, eto, dvaput za redom u dvije godine. I bude u tim prepiskama realnih kritika, kažemo si istinu direktno i bez milosti, smijemo se mukama, bez filtera i cenzure.... I šaljem im jutros usputni selfie svog stanja uz prvu kavu. Strašna fotka. Jedna koja ne spava već godinu i pol, s dvoje djece kaže – ja sam takva stalno, a druga ne kaže ništa – nego mi u sekundi vrati ovu fotku provučenu kroz neke aplikacije i filtere samo njoj znane i kaže – ista si kao uvijek! Obećala sam da ću je objaviti, jer ovo mora ostati zabilježeno. Ovu prvu iz koje je nastala ova #angelinajolie ne pokazujem ni da me prisile. Prihvaćam da sam danas ovo ja. Ista kao uvijek. Svima koji me znaju. Prijateljice moje, volim vas", poručila je tada Nataša.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.