Lažno predstavljanje

Naša manekenka žrtva prevaranta: Ponudio mi je novac u zamjenu za seks

Foto: Alberto Scarpinato/KIKA/PIXSELL
nina morić
Foto: IPA/PIXSELL
Nina Morić
Foto: Alberto Scarpinato/KIKA/PIXSELL
nina morić
03.11.2017.
u 13:01
Nina Morić otkrila je kako joj se jedan prevarant predstavio kao ugledni kirurg i poslije je saznala da je tako pokušao prevariti mnoge djevojke
Pogledaj originalni članak

Bivša manekenka Nina Morić, koja već godinama živi u Italiji, otkrila je kako je bila žrtva jednog prevaranta koji je ukrao identitet uglednog estetskog kirurga, piše Blic.

– Pozvao me na jedan simpozij u Milanu i nudio je da mi plati taj dolazak. Znao je mnogo o mojem privatnom životu, o mojem sinu i problemima koje sam imala s bivšim suprugom Fabriziom Coronom – prisjetila se Nina.

Kad joj je u zamjenu za seks ponudio pomoć ili novac, odmah je posumnjala da je riječ o prevarantu i kontaktirala je djevojke koje su lajkale njegovu stranicu na Facebooku.

Ubrzo je otkrila kako su njezine sumnje bila opravdane. I druge djevojke su joj ispričale kako im je navodni kirurg slao slične poruke i uvijek se raspitivao o njihovu privatnom životu. 

VIDEO: Gdje su nekad poznate TV voditeljice i urednice

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar taqa
taqa
13:25 03.11.2017.

Nije rekla koliko je dobila.Vjerojatno je spavala sa doturom,alinije kasirala.I sad se osvećuje.

Avatar taqa
taqa
13:28 03.11.2017.

Ne dajse Nina.Nije u šoldima sve.Koji puta moraš dati u humanitarne svrhe.

VI
Vito
13:23 03.11.2017.

Naša manekenka žrtva prevaranta: Ponudio mi je novac u zamjenu za seks ::::: Sad je tu nešto stvarno čudno __ Je li prihvatila novac za seks??? __ Ili je prvo dala seks, potrošila kupca, a novac nije dobila u zamjenu??? __ Zašto tako dvosmislene naslove objavljujete na prvoj stranici??? __ Kako može biti prevarena, kad joj jasno kaže - daj seks i u zamjenu ćeš dobiti novac??? __ Gdje je tu prijevara??? __ Da je rekao dat ću ti milijun balkanskih dinara pa joj nakon seksa dao milijun afričkih dinara, to bi bila prijevara __ Ali ako joj je dao hrvatsku lipu u zamjenu za seks, nije ju prevario, jer je hrvatska lipa platežno sredstvo.