oglasila se

Naša mlada pjevačica nestala s društvenih mreža: 'Živa sam, ritam me dokrajčio'

Foto: Story press
Foto: Promo/Instagram screenshot
Foto: Promo/Instagram screenshot
Foto: Promo/Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM
MTV EMAs 2021 - Red Carpet Arrivals - Budapest
Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM
MTV EMAs 2021 - Red Carpet Arrivals - Budapest
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Zsa Zsa nastupila na akustičnom koncertu u osječkom HNK-u
06.01.2022.
u 20:34
Zsa Zsa je u posljednjih nekoliko mjeseci bila  poprilično ispunjena poslovnim aktivnostima i nakon što je snimila spot za svoju pjesmu "Volim što te ne volim", uslijedio je i odličan duet s Vlahom Arbulićem u pjesmi "Flowerpot".
Pogledaj originalni članak

Naša mlada pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa (27) u posljednje vrijeme nije aktivna na društvenim mrežama, a sada se oglasila i otkrila razlog predaha.

-Živa sam, samo me ritam dokrajčio. Uzet ću još par dana off zbog privatnih obaveza i situacija, treba mi jako, ali znajte da se svašta nešto sprema iako to nije na Instagramu. Što znači da ćemo uskoro ima itekako o čemu pričati- napisala je pjevačica uz fotografiju na Instagram storyju, a ispričala se i što nije odgovarala na poruke i čestitke, pa otkrila kako je opet bolesna, ’50. put u ovih par mjeseci'.

Podsjetimo, Zsa Zsa je u posljednjih nekoliko mjeseci bila  poprilično ispunjena poslovnim aktivnostima i nakon što je snimila spot za svoju pjesmu "Volim što te ne volim", uslijedio je i odličan duet s Vlahom Arbulićem u pjesmi "Flowerpot".

Pažnju je privukla i nakon što je prošle godine prošetala crvenim tepihom dodjele glazbenih nagrada EMA u Budimpešti kada je njezinu odjevnu kombinaciju objavio i Vanity Fair, a Zsa Zsa je u intervjuu za Večernji list otkrila koliko joj je moda bitan segment u nastupu.

Foto: Instagram

– To me jako iznenadilo i smatram to uspjehom jer nisam baš bila odjevena jako “fensi”, ali mogu reći da je to nekako u mom stilu i sretna sam da je netko to primijetio. Što se tiče mode, volim se igrati, ali ne pratim modu baš pretjerano, po tom pitanju znam biti svakakva. Nečije su reakcije super, a neke i nisu. Pa sam tako dobila i nagradu za najgore odjevenu ženu na crvenom tepihu od Nevena Ciganovića, ali to mi je fora jer to zapravo i jest moda – ostaviti neki svoj osobni pečat i izazvati reakciju, pozitivnu ili negativnu. To i nije toliko važno jer se ne možete svima svidjeti, moda je kao i glazba, vaše ogledalo i važno je da se vi osjećate dobro- otkrila je pjevačica, a osvrnula se i na društvene mreže za koje kaže da su joj važne za razvijanje karijere i povezivanje s pratiteljima, ali i društvene mreže imaju svoju ne baš tako blistavu stranu.

-Mogu prihvatiti kritiku i iskreno mišljenje i razumijem da ne možemo svi biti isti i ne očekujem da se svima moja glazba sviđa, ali ono što vas zaboli su zlobni komentari i s time i s takvima se ne mogu pomiriti – iskreno je rekla pjevačica.  Inače, Zsa Zsa je na Instagramu otvoreno govorila i o svojim problemima s prištićima i ne sluteći tako pomogla mnogim mladima koji su bili ili jesu u istoj situaciji.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.