progovorila je

Naša voditeljica u 39. godini doživjela je moždani udar: 'Promijenila sam sve osim muža'

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
Osijek: Radionica Ivane Plechinger
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Ivana Plechinger
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
Ivana Plechinger
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Ivana Plechinger
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: YouTube Screenhshot
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
05.11.2021.
u 20:52
''Ja kažem da sam nakon moždanog promijenila sve osim muža i to je zapravo istina'', otkriva Ivana. Inače, Plechinger često otvoreno govori o zdravstvenim problemima koji su je zadesili.
Pogledaj originalni članak

Pjevačici i voditeljici Ivani Plechinger život se potpuno promijenio kada je imala 39. godina. Naime, doživjela je moždani udar, a kako kaže do tada je sve radila za druge, a ništa za sebe. 

''Moja baka koju sam strašno voljela, bila je jedna od onih koje sve za druge rade, a ništa za sebe i onda sam ja to samoj sebi radila i na takav način sam puno radosti svojem životu odnijela, a nisam zbog toga bila bolja mama i bolja žena'', rekla je Ivana za InMagazin

No, baš zato je odlučila zaokrenuti svoj život.

''Ja kažem da sam nakon moždanog promijenila sve osim muža i to je zapravo istina'', otkriva Ivana. 

Inače, Plechinger često otvoreno govori o zdravstvenim problemima koji su je zadesili.   Nedavno se prisjetila i kako je, kada je imala moždani, znala da je u svojoj kući, ali nije znala gdje je, nije znala da joj suprug spava tri metra od nje te joj je vidno polje bilo smanjeno. Razmišljala je i o tome kako da ode do stuba i odatle doziva supruga jer je tamo bolja akustika, a pritom nije bila svjesna kako suprug leži samo dva metra dalje od nje.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
Ivana Plechinger

– Ništa me nije boljelo samo mi je bilo jasno da se nešto gadno dogodilo – izjavila je Ivana za HRT jednom prilikom .

– Tek kad su mi rekli dijagnozu, kad mi je postalo jasno što se dogodilo, pomislila sam: ''Bože dragi, mogla sam umrijeti'' – rekla je Ivana. Ispričala je i kako je izgledalo naručivanje za magnetnu rezonanciju. – Hitno su me naručili na magnet za mjesec dana. Ivana kaže kako misli da je njezina bolest bila najveći udarac za njezina oca.

– Mislim da je to mojem tati bio najveći udarac. Mislim da ga je to dokrajčilo jer je nekoliko godina nakon toga umro od srčanog udara - kazala je pjevačica kojoj su suprug Bruno i sinovi trenutno najveća podrška u životu. 

VIDEO Ivana Mišerić podijelila internet zbog - salame! Pratitelji je optužili da je razmažena i nezahvalna

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
21:37 05.11.2021.

Doživit ćemo ga i mi koliko ste ovo puta već napisali.

IZ
Izilajf
17:10 06.11.2021.

Od kad je imala taj moždani... Nikad se resetirati, 20 godina o tomr

SO
Sotona
13:31 06.11.2021.

''Ja" sada kažem da sam nakon moždanog sam promijenila sve osim muža i to je zapravo istina'',Isprobani svi drugi tiopovi ne vrijede ili su mutavi mlitavi , ai slanina svakodnbevno ljenčarenje te ne kretanjke i samo pijančenje je štetno ...