'mama šč'

Nastup Leta 3 na Dori na YouTubeu u jednom danu pregledan više od 1,5 milijuna puta

Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Opatija: Konferencija za medije uoči održavanje Dore
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Let 3
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Opatija: Konferencija za medije uoči održavanje Dore
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: Renato Branđolica/HRT
Foto: GOK
Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: GOK
Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Opatija: Izvo?a?i stigli u dvoranu Marino Cvetkovi? gdje ?e se održati "Dora 2023."
13.02.2023.
u 12:34
Da bi mogli donijeti svoj sud, obožavatelji Eurovizije i svi zainteresirani morali su pogledati nastup, što je moguće na službenom kanalu Dore na YouTubeu.
Pogledaj originalni članak

Let 3 u subotu su sve iznenadili svojim nastupom na Dori u opatijskoj sportskoj dvorani Marino Cvetković, a njihova pjesma  ''Mama ŠČ'' nadmoćno je odnijela pobjedu. Let 3 tako će nas ove godine predstavljati na Euroviziji u svibnju u Liverpoolu, a sve ljubitelje ovog velikog natjecanja zanima kako je izgledao nastup riječkih rokera.

Let 3 istaknuli su se u Opatiji svojom pjesmom, dolaskom u dvoranu, ali i scenskim nastupom.

Članovi grupe na pozornici prvo su se pojavili u dugačkim neobičnim kostimima koje su za njih napravile Manuela Paladin Šabanović i Lana Letović Perčin. Započeli su pjevati, a potom je u jednom dijelu pjesme dio članova benda legao na pozornicu. Vratili su se svojim koreografijama, a na pozornici su se pojavili i s dvije velike rakete. Pred kraj pjesme članovi benda pokazali su kako se ispod dugačkih kostima nalaze nešto kraći prozirni kostimi sa šljokicama.

Dodajmo kako su članovi Leta 3 na Doru došli na traktoru. Naime, kako su ranije i najavili, do opatijske sportske dvorane Marino Cvetković članovi Leta 3 došli su na velikom zelenom traktoru na kojem je svjetlima bilo ispisano ''ŠČ'', što je dio iz njihove pjesme ''Mama ŠČ'' koja je i svirala u pozadini. Članovi benda vozili su se u prikolici, a na našminkanim licima isticao se crveni ruž.

Reakcije na nastup nakon Dore bile su podijeljene. Bilo je onih koji su tražili diskvalifikaciju naše pjesme, ali i onih koji predviđaju dobar plasman Letu 3. Da bi mogli donijeti svoj sud, obožavatelji Eurovizije i svi zainteresirani morali su pogledati nastup, što je moguće na službenom kanalu Dore na YouTubeu.

Video njihove izvedbe na Dori u samo jednom danu pregledan je više od 1,5 milijuna puta na YouTubeu. Po broju pregleda itekako su nadmašili prošlogodišnju pobjednicu Miju Dimšić. Snimka njene izvedbe pobjedničke pjesme ''Guilty Pleasure'' na Dori pregledana je 835 tisuća puta. Let 3 taj je broj dostigao već nekoliko sati nakon nastupa.

Inače, ovogodišnji domaćin natjecanja jest Liverpool uime Ukrajine, a finale je zakazano za subotu 13. svibnja. Dvije polufinalne večeri odvijaju se prije toga i to 9. i 11. svibnja, a otkriveno je i koje zemlje će nastupiti u kojoj. Slučajnim izvlačenjem papirića odlučeno je da će se Hrvatska natjecati u prvom polufinalu, a iste te večeri za prolazak u finale borit će se još i: Srbija, Irska, Latvija, Malta, Norveška, Portugal, Azerbajdžan, Češka, Finska, Izrael, Moldavija, Nizozemska, Švedska i Švicarska. U drugom polufinalu natječu se: Slovenija, Armenija, Belgija, Cipar, Danska, Estonija, Grčka, Island, Rumunjska, Albanija, Australija, Austrija, Gruzija, Litva, Poljska i San Marino.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RE
reborn
14:56 13.02.2023.

Bravo za Let3 - mislim da oni najbolje predstavljaju mentalitet glasne manjine u Hrvatskoj. Posljedično, doista će nas i najprikladnije predstavljati u Liverpoolu - na sramotu ili na ponos svakog od nas u skladu sa njegovim intelektualnim kapacitetom. A Hrvatskoj neka Bog pomogne, jer ništa drugo očito neće.

FR
franjo
13:22 13.02.2023.

Baš je super to sa Traktorom . Genijalno.

JO
Jole121
13:37 13.02.2023.

Samo naprijed momci, ako postoji jedna naša pjesma koja ima šanse za vrh eurosonga u ovom formatu, onda je to ova