novi projekt

Natalie Portman na tulumu želi pronaći idealnog supruga

Foto: pixsell
natalie portman
Foto: pixsell
natalie portman
natalie portman
13.11.2010.
u 17:33
S prijateljicom Laurom Moses, koju je upoznala fakultetskih dana, napisala je romantičnu seksi komediju koju je ponudila filmskim studijima.
Pogledaj originalni članak

Ovo će zasigurno biti godina 29-godišnje izraelske glumice Natalie Portman. Zvijezda Hollywooda, čije se ime ne veže ni za jedan skandal, glavni je favorit za sve relevantne filmske nagrade za ulogu u filmu “Crni labud” Darrena Aronofskog, a nagađa se da joj se smiješi i nominacija Akademije. Zbog filmske role iznimno talentirane balerine čak se sukobila s konzervativnim ocem kojem je zasmetala ljubavna scena s partnericom Milom Kunis. Vjerojatno će se primiriti ako kći dobije Oscara, smatraju mnogi, no Natalie ni to nije dovoljno pa će se ove godine, uz još tri filmska projekta koja su već u postprodukciji, predstaviti i kao scenaristica! S prijateljicom Laurom Moses, koju je upoznala fakultetskih dana, napisala je romantičnu seksi komediju koju je ponudila filmskim studijima. U središtu radnje dvije su djevojke, kronično nesretne u ljubavi, koje žarko žele upoznati muškarca svojih snova. Zbog toga priređuju ženski tulum na kojem djevojke imaju zadatak dovesti što više muškaraca, a ondje sve nekako krene po zlu...

– Napisale smo priču za koju vjerujemo da može biti dobar film – rekla je Natalie koja će glumiti i glavnu ulogu, a drugu će djevojku, šuška se, glumiti Anne Hathaway.

S prijateljicom je napisala scenarij za komediju

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.