Bivša Miss Universe

Natalija Prica povukla se iz politike, a sada je pažnju privukla u raskošnoj haljini koja podsjeća na vjenčanicu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Izbor za miss Beauty Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Izbor za miss Beauty Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Izbor za miss Beauty Hrvatske
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Izbor za miss Beauty Hrvatske
27.10.2022.
u 10:59
Natalija Prica je 2011. godina osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu. Po struci je specijalistica ortodoncije i radi u struci. Svojedobno se okušala i u političkim vodama, a u posljednje vrijeme rijetko se može vidjeti u javnosti.
Pogledaj originalni članak

U srijedu navečer u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan je izbor za miss Beauty Hrvatske. Događaju je prisustvovala i Natalija Prica (33) koja je tom prilikom i prošetala modnom pistom u dugoj bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izbor nisu propustile ni druge poznate dame među kojima su se isticale Mia Begović, Alka Vuica, Sandra Bagarić, Ksenija Urličić, Jelena Katarina Kapa, Lucija Lugomer, Minea i Anđa Marić koja je također nosila reviju. 

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Inače, Prica je 2011. godina osvojila titulu Miss Universe i predstavljala Hrvatsku u Brazilu. Po struci je specijalistica ortodoncije i radi u struci. Svojedobno se okušala i u političkim vodama, a u posljednje vrijeme rijetko se može vidjeti u javnosti. 

- Ja sam specijalistica ortodoncije i radim u struci. Nisam nikada zapostavila svoju struku dok sam se bavila politikom iako je to možda bilo pogrešno interpretirano, ali cijelo vrijeme sam radila u struci - pojasnila je za RTL-ov Exkluziv u svibnju ove godine i dodala da je bilo poprilično zahtjevno raditi oboje.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život porocima, a sada o svemu izdaje knjigu

ZVIJEZDA U PROBLEMIMA

Kanye West postao persona non grata, tvrtke prekidaju suradnje s njim, uklonili mu i figuru iz muzeja

"Osuđujemo njegove nedavne izjave koje izazivaju podjele i ne toleriramo antisemitizam niti bilo koji drugi oblik govora mržnje. Ne kanimo više surađivati s Westom", stoji u priopćenju Skechersa. Hip hop zvijezda pojavila se ovaj tjedan na modnoj reviji u Parizu u košulji s natpisom 'Životi bijelaca su važni', što je slogan nastao kao aluzija na pokret 'Black Lives Matter'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TM
trade_mark
11:38 27.10.2022.

gospođa treba dobiti orden jer je oslobodila zagreb!

Avatar messerschmittt
messerschmittt
13:47 27.10.2022.

ajde nam pomzi i oko novog, hvala unaprijed