Glumica

Nataša Janjić Medančić otkrila gdje se skriva od djece kako bi popila kavu pa nasmijala pratitelje

Foto: Instagram
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.11.2021.
u 20:00
U posljednje dvije godine posvetila se obiteljskom životu, a nedavno je otkrila i da je razmišlja odbiti poslovni angažman jer joj se kako kaže teško odvojiti od djece i supruga.
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić na Instagramu je podijelila fotografiju na kojoj je pozirala u automobilu sa šalicom kave u ruci te u opisu otkrila zašto se skriva.

-Otkrivena sam u svakom dijelu stana, za kafiće nije ni dan ni vrijeme, ali auto parkiran pred kućom, ugrijan i suh, bit će sasvim okej skrovište za u miru popiti kavicu. Zapratite me za još #mumhacks- napisala je glumica uz fotografiju, a ubrzo su joj se javile brojne pratiteljice koje su se pronašle u njezinoj objavi. 

"Odličan savjet za ubuduće. Moj je trenutno malen pa čim zaspe bar na kratko to je brzinsko kuhanje kave", "Sve u toku", "Putna", a javila se i Anita Dujić.

"Ahahah i ja sam jutros pila svoju kavu u autu, po ne znam koji put", napisala je Anita, a ubrzo je stigao i odgovor: "Em udobno, em tiho".

Inače, glumica na društvenim mrežama redovito dijeli anegdote iz svakodnevnog života. U posljednje dvije godine posvetila se obiteljskom životu, a nedavno je otkrila i da je razmišlja odbiti poslovni angažman jer joj se kako kaže teško odvojiti od djece i supruga. Naime, krajem 2018. godine otkrila je da je ludo zaljubljena u svog sadašnjeg supruga Nenada Medančića te da očekuju prvo dijete. Prvo su dobili sina Tonija no samo godinu i pol nakon na svijet je došla i djevojčica Kaja. 

VIDEO Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LU
luski
20:06 08.11.2021.

ne zna sto bi od dosade..

JU
Jury
21:26 08.11.2021.

Sve je to PR i traženje razumijevanja među sljedbenicima. Gospođa je oduvijek znala urediti svoj život kako želi, tako ne sumnjam da je sad pacenica

Avatar Lutko😊
Lutko😊
20:53 08.11.2021.

A jadna! Hebate kao da ima minimum 8 djece, punu stalu krava, kokice, svinje i jos uz to pripreme za kolinje krecu. Ajde bjezi jadna ne bila!!