MODNA POSLASTICA

Nataša Janjić među prvima odjenula kolekciju Marni za H&M

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
MARNI
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
marni
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
MARNI
08.03.2012.
u 14:13
Kolekcija Marni za H&M ističe slobodu i eksperimentiranje, njeni printovi i boje namjerno se miješaju i razigrano usklađuju. Sve se kombinira sa svime, zbog čega su afrički printovi savršena nadopuna modernosti bauhausa.
Pogledaj originalni članak

Barbara Kolar, Indira Vladić, Ivana Roščić, Anamarija Asanović, Renata Sopek, Lejla Filipović i druge poznate osobe sinoć su uživale u ekskluzivnoj pretkupnji povodom izlaska kolekcije "Marni at H&M". U H&M-ovoj trgovini u Cvjetnom u opuštenoj atmosferi uživalo je dvjestotinjak uzvanika koji su prvi razgledali novu kolekciju.

Nataša Janjić, Anamarija Asanović, Ivana Roščić, Mara Bratoš i Mislav Čavajda bili su prvi koji su odjenuli Marnijevu kolekciju za H&M koja je od 8. ožujka dostupna u centrima Cvjetno i Westgate.

Marnijeva kolekcija za H&M ističe slobodu i eksperimentiranje, njeni printovi i boje namjerno se miješaju i razigrano usklađuju. Sve se kombinira sa svime, zbog čega su afrički printovi savršena nadopuna modernosti bauhausa, a sportske siluete dobivaju ženstvenije oblike. Kolekcija uključuje i liniju cipela, torbi i šarmantnih modnih dodataka. Marni muškarcima nudi svježu dozu muške odjeće s profinjenom uporabom printova i mekšom uporabom boje.

– Jako volim Marni i jako volim H&M, oduševljena sam spojem ova dva modna brenda. Istinski modni doživljaj – izjavila je Anamarija Asanović, dok je Mara Bratoš istaknula:

– Oduševljena sam ovom modnom kolaboracijom, vjerujem da će svi uživati u Marnijevoj kolekciji koja je na ovaj način dostupna svima.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
18:16 08.03.2012.

Nataša Janjić i Renata Sopek su najzgodnije Hrvatice i šteta što se iz ove zabiti nisu uspjele probiti na međunarodnu scenu. Kladim se da bi u LA-u uspjele postati zvijezde.