NA INSTAGRAMU

Nataša Janjić sa suprugom proslavila godišnjicu braka: 'Hvala svima koji nam čuvaju leđa, djecu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nataša Janjić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
23.12.2021.
u 19:45
U komentarima su joj pratitelji ostavljali srca. "Kakav par", poručili su im. "Nek vam je sa srećom", dodali su još.
Pogledaj originalni članak

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem. Tom objavom glumica je suprugu čestitala treću godišnjicu braka. "Zrno po zrno pogača. Godina po godina ... palača", napisala je u opisu. "Hvala obitelji, prijateljima i svima koji nam čuvaju leđa, djecu, srce...", dodala je uz hashtag 'ovako se može'.  

Na Instagram storiju je pokazala i da su  na parkirnom mjestu dočekali baloni u obliku broja tri i srca, kao i da su proslavili u krugu obitelji. Objavila je i fotografijama kojoj su njihove kćeri. "Sve ovo u samo tri godine", napisala je pored. U komentarima su joj pratitelji ostavljali srca. "Kakav par", poručili su im. "Nek vam je sa srećom", dodali su još. 

Podsjetimo, Nataša i Nenad tajno su se vjenčali 2018. godine, a vijesti su otkrili za Božić te godine. Nataša je objavila fotografiju na kojoj ukrašavaju božićno drvce te kratko napisala. "Spontane su najbolje. Sretan Božić svima, ljubimo vas! Obitelj Medančić",  bilo je u opisu fotografije na kojoj se vidi da oboje nose vjenčano prstenje. 

VIDEO Cibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar drug Joža
drug Joža
19:58 23.12.2021.

Kod Nataše je uvijek bilo prometno