3,2,1 KUHAJ

Natjecatelje zbunilo iznenađenje ispod zvona: Čije su ovo noge?!

Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
30.10.2017.
u 19:07
„Dižemo zvono i vidimo - nečiju nogu! Ajme, što li je sad ovo? Nekako nam izgleda kao janjetina, ali izgleda suho… Možda je to stara janjetina?“, zbunjeno je komentirao Nikola kada je na svojoj radnoj jedinici vidio but bravetine.
Pogledaj originalni članak

Glavne namirnice bit će ujedno i glavne nepoznanice u novom tjednu kuhanja na setu kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Tema novog tjedna kuhanja u popularnom RTL-ovom showu je tradicionalna hrvatska kuhinja. S obzirom da je nacionalna kuhinja šarolika, natjecatelji će se najprije uloviti u koštac s istarskim i dalmatinskim specijalitetima kao što su boškarin i bravetina. No, natjecatelji nikada prije nisu vidjeli meso istarskog goveda i stare ovce, a kamoli ih pripremali, stoga će ih neugodno iznenaditi ono što će naći ispod zvona.

„Dižemo zvono i vidimo - nečiju nogu! Ajme, što li je sad ovo? Nekako nam izgleda kao janjetina, ali izgleda suho… Možda je to stara janjetina?“, zbunjeno je komentirao Nikola kada je na svojoj radnoj jedinici vidio but bravetine. Istu su namirnicu u zadatak dobili i Andrej i Marijan, natjecateljski par koji se vratio na set nakon tjedan dana odmora i koji su se s istim, začuđujućim izrazima na svojim licima pitali što će kuhati od „ovih nogu“.

Druga dva para ispod svojih su zvona pronašli boškarina, meso koje se danas smatra gurmanskom delicijom. No natjecatelji ga nikada prije nisu kušali i zbog toga će se dobrano namučiti kod njegove pripreme. Treći red radnih jedinica dobio je tartufe i tartufatu s kojima treba oprezno baratati jer i jedan gram više može uništiti okus jelu.

Tko je najbolje povezao zadanu namirnicu s njezinim geografskim podrijetlom, doznat ćemo u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', večeras u 21:10 na RTL-u!

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.