užasni komentari se nižu

Navodna Putinova 18-godišnja kći na Instagramu se nije oglasila pet mjeseci, a njen profil zasuli su govorom mržnje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
02.03.2022.
u 19:46
Putin ima još četvero tajne djece. Jedna od njih, navode neki strani mediji je i Elizaveta Krivonogikh, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Luiza Rozova, a tvrde da ju je dobio u braku s čistačicom Svetlanom Krivonogikh.
Pogledaj originalni članak

Kako strani mediji šuškaju, osim Marije i Katerine, koju je ruski predsjednik dobio u braku s Ljudmilom Alekasndrovnom, Vladimir Putin ima još četvero tajne djece.

Jedna od njih, navode neki strani mediji je i Elizaveta KrivonogIkh, koja se na društvenim mrežama predstavlja kao Luiza Rozova, a tvrde da ju je dobio u braku s čistačicom Svetlanom Krivonogikh. Majka te 18-godišnjakinje, danas je suvlasnica najveće ruske banke, ali i milijunašica. 

Foto: Profimedia

Svetlanino ime pojavilo se i u aferi 'Pandora papers', a tamo stoji da je Svetlana preko jedne offshore tvrtke kupila luksuzni stan u Monacu, koji vrijedi više od četiri milijuna eura. 

Mnogi tvrde da Elizaveta, Svetlanina jedinica nalikuje Putinu, a na društvenim mrežama se često hvali luksuznim stvarima koje ima zbog enormnog bogatstva majke, a to bogatstvo procjenjuje se na više od 100 milijuna dolara. 

Luiza već pet mjeseci nije ništa novo objavila na društvenim mrežama, iako je ranije bila poprilično aktivna. Mnogi, koji su duboko uvjereni da je Luiza Vladimirova kći, a ogorčeni zbog Ruske invazije na Ukrajinu, pohrlili su na društvene mreže i odlučili izvrijeđati Rozovu.    

Foto: Profimedia

"Ideš li u rat?", "Kako te nije sram trošiti krvavi novac!?", "Reci tatici da se pridruži svom prijatelju u paklu.", "Jedeš po finim restoranima dok ti otac ubija djecu u Ukrajini.", "Nestani s lica zemlje...", samo su neki od komentara koje ovih dana prima influnecerica. 

VIDEO U knjižnici u Lavovu volonteri rade maskirne tkanine za ukrajinske vojnike

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SI
Sino
19:54 02.03.2022.

Kopy paste u zapadnim medijima a u drugim izgleda manje vrjednom svijetu po standardima eu i amerike ovo su tek vijesti na 5-6 mjestu