na instagramu

Neda Parmać objavila fotke bez Photoshopa: Dečko u taksiju primijetio je da nisam izoperirana i retuširana

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Neda Parmać
Foto: Instagram/ nedaparmac
Foto: Instagram
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
29.09.2021.
u 08:00
Neda je otkrila o čemu je razgovarala s vozačem taksija te podijelila svoja razmišljanja o photoshopiranim fotografijama, a u statusu napisala što joj je točno rekao.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Neda Parmać poznata je, između ostalog i po tome što na društvenim mrežama ne objavljuje fotografije koje su pretjerano obrađene u Photoshopu ili u raznim dostupnim aplikacijama. Sada je otkrila kako je to primijetio i jedan vozač taksija te podijelila svoja razmišljanja o tome i što joj je točno rekao. 

"Vozila sam se u taksiju s iznimno simpatičnim i zanimljivim dečkom koji je primijetio kako sličim sebi, meaning, nisam izoperirana, retuširana, faceupana i sve što danas uzimamo za normalno. Vjerujem mu kad kaže da je njemu to bezveze, međutim svi se nešto zgražaju nad tim, ali ako bacite pogled na stanje palčeva vidjet ćete da najčešće najviše palčeva ide osobama koje, za razliku od mene, nemaju problem provući svoju facu kroz aplikaciju", napisala je Neda u podužem statusu i dodala nekoliko fotografija na kojima se vidi kako izgleda na obrađenim i neobrađenim fotkama.

 

"Da se razumijemo, nemam apsolutno nikakav problem s tim, dapače, hvala Bogu na opciji 'omekšaj'. Ja sam izabrala ne pretjerivati, zbog sebe, prvenstveno zato što ne želim da se ljudi šokiraju kad me vide uživo i opet ponavljam, to je svima na izbor i super da ga imamo!!! Ali neka mi netko pokuša objasniti zašto se stalno priča i zgraža nad ljudima koji na kraju imaju najveći reach? U čemu je kvaka? Zašto smo toliko licemjerni?! Ja bih radije onda da šutimo o tome kad se već ne možemo oduprijeti. Oduvijek se barbike odlično prodaju, pitanje je samo jesi li se igrala s barbikama ili si razbijala aute po kvartu i gađala kamenčićima zaposlenike ZAPA (danas FINA)", zaključila je pjevačica. 

Neda je, inače, pjevačica glazbene skupine ''Gelato sisters'', a javnosti je poznata i kao bivša članica grupe ''Feminnem''. U srpnju ove godine proslavila je osmu godišnjicu braka sa suprugom Damirom Klačarom s kojim ima i kćer Adrianu. Pjevačica je otkrila i da su njih troje pravi mali tim te da joj suprug rado pomaže i u kućanskim poslovima.

VIDEO Pjevač R. Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa: Iskorištavao je i seksualno zlostavljao mnogo mladih žena i maloljetnica

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

AU
austrougarskigeneral
10:47 29.09.2021.

ona je lijepa

Avatar Neobavezno
Neobavezno
08:37 29.09.2021.

Taxyu se ona vozila sto je to taxy?

SO
sohnahoakasaa
17:38 29.09.2021.

Lažeš MELITAparmač..tvoja stvar kaj radiš sa sobom dal se pumpaš, filiraš, naručiš pčelara sa manjom košnicom ili kaj već...uglavnom Lažeš. Dobro, još nisi šuputica ali ....