brzo se oporavila

Ni mjesec dana od prekida ima novog mladog dečka plesača

Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
Madonna Timor Steffens
Foto: Instagram
Timor Steffens
Foto: Instagram
Timor Steffens
Foto: Instagram
Timor Steffens
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
Madonna
07.01.2014.
u 22:29
Madonna je ovaj put za dečka odabrala nešto starijeg, 26-godišnjeg plesača Timora Steffensa
Pogledaj originalni članak

Manje od mjesec dana što se razišla s 25-godišnjim Brahimom Zaibatom, Madonna ima novog dečka. Ovaj put je odabrala nešto starijeg, 26-godišnjeg plesača Timora Steffensa.

Mladi se plesač pridružio Madonni i njenoj obitelji na skijanju u Švicarskoj. Steffens pozira na nizu fotografija koje je Madonnin sin Rocco objavio na svom Instagramu, tako da se može zaključiti kako je plesač već dio obitelji.

Steffensov Twitter račun opisuje ga kao kreativnog direktora, koreografa i glumca, a trenutno ima 24 tisuće sljedbenika.

Madonna ga je povela i na privatan doček Nove godine u švicarskom Gstaadu.

Navodno, Madonnin smrtni neprijatelj, Elton John, nije baš najsretniji što je pop-kraljica tako brzo nastavila dalje sa svojim životom.

>>Madonna prekinula s Brahimom Zaibatom nakon tri godine veze

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
14:55 08.01.2014.

Vidi vidi ljubomornih komentara...tko je vama kriv što si ne možete priuštiti mlade dečke...ona se potrudila za to...em je zgodna, em je bogata

OL
olovka
11:15 08.01.2014.

Ovo su strasne vijesti , bravo za novinare kad uspiju naci ove "kretene " da se ,ebu sa nekim .ma to je nemoguce ,a decki ,hm, rastu na grani ,hm, majmunice ih skidaju ko banane , bravo novinaru ,ali stvarno nisam znao da se ova (stara kobila)ponovo pocela ,ebavati .Hvala ti.

MA
matador007
14:20 08.01.2014.

Odvratno!