Nepobjediva plavuša

Ni Scarlett Johansson ne može pobijediti Marilyn Monroe!

Foto: ''
'Marilyn_Monroe_Wall2_for_Jo'
Foto: 'Sime Eskinja'
'maja4_nnn_sce_250810'
Foto: ''
'RTV KSENIJA PAJIC SNIMIO DRAZEN BREITENFELD'
Foto: 'Nino Strmotic/PIXSELL'
'29.04.2010., Split - Snimanje novog spota Jelene Rozge i Zeljka Samardzica na plazi Kastelet. Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
Foto: 'Sinisa Hancic/Pixell'
'11.05.1998., Zagreb - Glumica Ena Begovic. Photo: Sinisa Hancic/Pixell'
25.08.2010.
u 16:20
Putena filmska diva nedavno je proglašena najpopularnijom plavušom svih vremena kojoj ne konkuriraju ni Madonna ni Charlize Theron.
Pogledaj originalni članak

Jedino što želim jest postati zvijezda. Novac me ne zanima, samo želim biti prekrasna i cijenjena, objasnila je jednom svima kratko i jasno Marilyn Monroe. A sve što je htjela, postigla je i ostala zauvijek. Gotovo 50 godina od tragične smrti, njen duh još ne miruje. Žena zbog koje su muškarci zaključili da više vole plavuše u nedavnom je istraživanju potukla najmoćnije blondine našeg vremena - Madonnu, Charlize Theron, Cameron Diaz, Scarlett Johansson i mnoge druge. Jedinstvena glumica, čiji je kvocijent inteligencije bio veći i od onog njezina ljubavnika Johna Kennedyja, a izdavala se za naivnu ljepoticu koja malo sporije kopča, nedavno je proglašena najpopularnijom plavušom svih vremena. Iza nje slijede Grace Kelly i Brigitte Bardot, pa Cameron Diaz, dok je Madonna zasjela tek na 11. mjesto, a lijepa, no očito ne i omiljena, Charlize Theron na 19.  

Karizmatična Ena

Možda najmoćnije plavuše 21. stoljeća znaju zaraditi milijune dolara, ali očito ne znaju poput Marilyn zaludjeti masu, čije će oduševljenje za putenom krhkom plavokosom trajati pola stoljeća.

– Psi me nikad nisu ugrizli, ali jesu ljudi. Njih nikad nisam prevarila, samo sam ih pustila da se zavaravaju – zaključila je davno M. Monroe, čiju sličnu tragičnu sudbinu dijeli i naša prerano preminula omiljena plavuša Ena Begović. Nakon njena odlaska, na horizontu se još nije pojavila zanosna inteligentna plavuša koja bi svojom karizmom s lakoćom gazila konkurenciju pred sobom. A ona u Hrvatskoj i nije previše velika. Zaigrana Maja Šuput zauvijek će ostati slatki curetak, Jelena Rozga tajanstvena, ali nezanimljiva, Ksenija Pajić inteligentna, ali uvijek povučena i škrta na riječima, Jelena Veljača previše prepotentna, a princeza među bitangama Mila Elegović previše svjesna svoje putenosti koja joj, nažalost, nije uspjela nadomjestiti nimalo karizmatičan karakter.

Najpopularnije plavuše:

1. Marilyn Monroe (SAD) glumica

2. Grace Kelly (SAD) glumica

3. Brigitte Bardot (Francuska) glumica

4. Cameron Diaz (SAD) glumica

5. Holly Willoughby (V. Britanija) voditeljica

6. Joanna Lumley (V. Britanija) glumica

7. Scarlett Johansson (SAD) glumica

8. Stevie Nicks (SAD) pjevačica

9. Olivia Newton John (SAD) glumica

10. Debbie Harry (V. Britanija) pjevačica

11. Madonna (SAD) pjevačica

12. Doris Day (SAD) glumica

 

Glumica Ksenija Pajić prije 23 godine svojom je golotinjom u ljubavnom filmu ''Oficir s ružom'' na početku karijere zaradila sebi nimalo laskavu titulu seks-simbola, koju je godinama uporno odbijala. Privatno povučena Ena Begović to nije bila na velikom platnu, gdje je nekoliko puta pokazala svoju raskoš u punom sjaju i ostala nezaboravna. Njihovu odvažnost i strast još nitko nije nadmašio.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.