Navala poznatih

Nicolas Cage dolazi u Sarajevo pripremati se za film o Nikoli Tesli

Foto: Pixsell
Nicolas Cage dolazi u Sarajevo pripremati se za film o Nikoli Tesli
11.10.2010.
u 18:11
U potrazi za lokacijama na kojima će se snimati film “Tesla - vladar svijeta”, hollywoodska zvijezda i Vladimir Rajić – srpski glumac i producent filma, navodno će se i zadržati u bosanskohercegovačkoj metropoli.
Pogledaj originalni članak

Nestankom ljetne žege s naših ulica nestalo je i turista, ali poznate osobe u regiji još nalaze privlačna mjesta. Tako će ovih dana Sarajevo navodno posjetiti i glumac Nicolas Cage. U potrazi za lokacijama na kojima će se snimati film o Nikoli Tesli, “Tesla - vladar svijeta”, hollywoodska zvijezda i Vladimir Rajić – srpski glumac i producent filma o znanstveniku – navodno će se i zadržati u bosanskohercegovačkoj metropoli. Osim odabira mjesta za set isprobat će i sve sarajevske čari ne bi li sa sigurnošću odlučili da je to grad za njih – i Teslu. Film će se početi snimati 2012. godine, a Nicolas Cage dobit će jednu od glavnih uloga. Nije sigurno hoće li utjeloviti slavnog Nikolu Teslu. Uz N. Cagea, ulogu u filmu o našem velikanu navodno će dobiti i prelijepa Megan Fox, koja se u dosadašnjoj karijeri dokazala tek “Transformerima”.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DI
Divya
14:45 12.10.2010.

Interesantno kako smo propustili još jednu priliku da produciramo film o našem velikanu i ugostimo velika holivudska imena ... dokle će se nizati te velike propuštene prilike?

DI
Divya
14:48 12.10.2010.

..uzalud se troši previše vremena i medijskog prostora svakodnevno na domaće i strane trash - zvijezde i njihove pizdarije koje iritiraju svojim nesposobnostima i umjetnošću preseravanja ....;)