vjera je najvažnija

Nicole Kidman progovorila o kćeri Faith Margaret

Foto: pixsell
Nicole Kidman progovorila o kćeri Faith Margaret
31.01.2011.
u 11:04
"Dali smo joj ime Faith jer smo se cijelo vrijeme molili da sve bude u redu s njezinim rođenjem. Stalno smo se ohrabrivali i govorili kako trebamo vjerovati u najbolje"
Pogledaj originalni članak

Mjesec dana nakon rođenja druge kćeri Faith Margaret, koju je 28. prosinca na svijet donijela zamjenska majka, glumica Nicole Kidman progovorila je o svojoj sreći i ispunjenom obiteljskom životu.

- Sunday Rose obožava biti starija sestra. Htjeli smo joj podariti društvo i sad svi uživamo. Pune su nam ruke posla s njih dvije, ali jako smo sretni, kaže Kidman koja je svima htjela otkriti kako čeka drugo dijete, ali ipak je zatajila da bi zaštitila zamjensku majku od znatiželjnih medija.

- Htjela sam svima na glas reći koliko sam sretna. Ali zaključili smo da je to samo naša stvar, naša intima. Trebalo je zaštiti bebu i zamjensku majku. Cijelo vrijeme smo se jako pribojavali hoće li sve proći u redu. Ohrabrivali smo se i govorili kako trebamo imati vjere. Na kraju smo zaključili da je Faith (eng. vjera) odlično ime za bebu. Drugo ime Margaret dobila je po mojoj baki, očevoj majci, koja je posljednji put rodila u 49. godini. Ona je moje veliko nadahnuće, kaže Nicole.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.