Veselje zbog Oscara

Nicole Kidman: Svako jutro imam razloga zahvaliti Bogu

Foto: pixsell
Nicole Kidman: Svako jutro imam razloga zahvaliti Bogu
07.02.2011.
u 18:12
Oskarovka je priznala da je, kada je čula da je ponovno nominirana za tu prestižnu nagradu, doslovce - zaplakala. Od veselja je počela vikati ne skrivajući suze radosnice
Pogledaj originalni članak

Oskarovka Nicole Kidman priznala je časopisu People da je, kada je čula da je ponovno nominirana za tu prestižnu nagradu, doslovce – zaplakala. Naime, njezin suprug Keith Urban počeo je skakati i vrištati kada je čuo da je 43-godišnja glumica osvojila treću nominaciju za nagradu Oscar, i to za ulogu u filmu “Rabbit Hole”.

Nicole se tada toliko razveselila da je i ona počela vikati, a potekle su joj i suze. Njezina dvogodišnja kći Sunday zabrinula se za roditelje, mislila je da se dogodilo nešto strašno.

– Prvi put našla sam se u situaciji da sam joj morala objašnjavati da postoje i suze radosnice, da sam presretna – kazala je Nicole.

Glumica je također priznala da je sretna u životu te da je treća nominacija za Oscara samo šlag na vrhu torte.

– Sada, u četrdesetima, shvatila sam da sam, zapravo, blagoslovljena. Zahvalna sam jer su iza mene dani gubitka i tuge. Svako jutro imam razloga reći: "Hvala ti, Bože, što mi je ovako" i presretna sam zbog toga – iskrena je bila Nicole koja će za dvadesetak dana doznati hoće li biti ponosna vlasnica dvaju Oscara (prvi je dobila za ulogu u filmu “Sati”).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.