Mlađahni neženja

Nije joj dugo trebalo: Ovo je novi dečko mame Kardashian

Foto: Instagram
kris jenner
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
Ben Flajnik
Foto: Instagram
kris jenner
10.10.2013.
u 13:24
Kris Jenner (58) jučer je objavila kako se razvodi od supruga Brucea, a sada je oko bacila na dvostruko mlađu zvijezdu showa "Bachelor"
Pogledaj originalni članak

Kris Jenner (58) jučer je objavila kako se rastaje od supruga Brucea nakon 22 godine braka, a čini se da već ima novog dečka. Bruce i Kris Jenner već godinu dana žive odvojene živote, no inzistirali su kako njihova rastaja nije zbog neke treće osobe.

No, prema pisanjima američkih medija, Kris već neko vrijeme zavodi mlađahnog bogataša Bena Flajnika (28), bivšu zvijezdu američkog showa "Bachelor".

- Ona je zaljubljena u Bena. Provode mnogo vremena zajedno - kaže dobro obaviješten izvor.

Ben je gotovo dvostruko mlađi od mame Kardashian, no to je nije zaustavilo u zavođenju. Na svom je Instagram profilu prije nekoliko dana objavila njihovu zajedničku fotografiju iz Benovog vinograda u Sonomi u Kaliforniji, a prije tri mjeseca Ben je gostovao kod nje u emisiji.

- Bruce i ona sada su rastavljeni te smiju viđati druge ljude. Kris je u cijelosti posvećena izlascima - dodaje izvor.

>>Razvode se nakon 22 godine braka: Ovako smo sretniji

INOVATOR I PODUZETNIK

Jedni ga obožavaju, drugi 'hejtaju', no što o Mati Rimcu kažu stručnjaci: 'Ako si dobio javni novac, moraš polagati račune i točka'

Rimac je napravio električne automobile Nevera, Concept_One i Concept_Two kojima je privukao pažnju i svjetske javnosti posebice nakon kupnje tvornice slavnih luksuznih automobila Bugatti. Njegov pogon u Svetoj Nedelji posjetila je i predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen, a EU je podupro Rimčeve projekte s 180 milijuna eura. Iako kritičari tvrde da je to bačen novac, Rimac je bio jedini u Hrvatskoj koji je zanimao EK da ga podrži tolikim iznosom

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.