Ples sa zvijezdama

Nika Fleiss nije razočarana, ali žali što više neće zaplesati

Foto: HTV
NIka Fleiss (1)
Foto: HTV
NIka Fleiss (1)
Foto: HTV
NIka Fleiss (1)
05.11.2012.
u 08:00
Bivša skijašica prva je zvijezda koja je napustila HTV-ov show. S Markom Hercegom plesala je valcer, no nije oduševila ni žiri ni publiku
Pogledaj originalni članak

Iza svakog uspješnog showa stoje dame pa su i prvu emisiju sedme sezone “Plesa sa zvijezdama” otvorile ženske zvijezde. Novo pravilo BBC-a prema kojem muški plesači amateri moraju čekati do druge emisije samo je jedno u nizu noviteta među kojima su i eliminacije od samog početka. Zbog toga su nakon prve koreografije show napustili Nika Fleiss i Marko Herceg.

– Uopće nisam razočarana. Više sam tužna jer neću biti dalje u showu. Uživala sam u pripremama i drago mi je što ću se još u idućoj emisiji imati priliku isplesati. Sama sam si kriva jer sam se u glavi kočila i nisam se mogla opustiti. Htjela bih nastaviti s plesom, ali ne znam hoću li imati vremena. Marko Herceg me puno naučio. Show ću definitivno pratiti do posljednje emisije, a moji su favoriti Ana Begić i Barbara Radulović – rekla je odmah nakon emisije Nika Fleiss.

– Bila mi je malo panika kad su nas ostavili posljednje u glasovanju, a imali smo najbolje ocjene žirija. Svaki smo dan trenirali dva do tri sata. Idući tjedan plešemo swing pa jive i nemam velika očekivanja. Vjerujem da bih se najviše pronašla u rumbi – rekla je Barbara Radulović koja s Robertom Schubertom ide u drugu emisiju.

Ni jednom paru nije bilo svejedno hoće li ispasti već u prvoj emisiji. Trema se u studiju mogla nožem rezati.

– Imala sam užasnu tremu i strah prije izlaska na plesni podij, ali najviše u glasovanju. Osjetila sam veliko olakšanje kad su rekli da ostajemo u emisiji. Sigurna sam da ću tremu imati i u drugoj emisiji – kaže Ana Begić.

Sa svojim hitom “Italiana” na scenu je izašla i Severina te najavila da bi i ona jednom sudjelovala u showu.

– Kad bi me pozvali u Ples sa zvijezdama, vidjela bih kako se snalazim u ozbiljnim plesovima. Za nastup bih se morala stesati i dobro izgledati pa me uzmite u obzir 2020. godine. Dotad ću uspjeti – rekla je u šali popularna Splićanka čiji su kostimi opet podijelili javnost.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Django
Django
15:11 05.11.2012.

Sama sam si kriva jer sam se u glavi kočila i nisam se mogla opustiti – rekla je odmah nakon emisije Nika Fleiss. ----------------------------- Tja, kakva na pisti, takva i na plesnom podiju. Samo dokaz više da je sve u glavi.