O ljubavi

Nikolina Pišek oduvijek je pobornica veza na daljinu

Foto: Pixsell
Nikolina Pišek oduvijek je pobornica veza na daljinu
26.05.2011.
u 22:06
- Prva ljubav mi se dogodila u Beogradu na Zvezdari kad sam sa školom posjetila Dječji omladinski centar.On je bio netko u koga sam dugo bila zaljubljena - povjerila se voditeljica Nikolina Pišek novinarima Press Onlinea.
Pogledaj originalni članak

- Prva ljubav mi se dogodila u Beogradu na Zvezdari kad sam sa školom posjetila Dječji omladinski centar. To nikada neću zaboraviti jer me je taj dečko okrenuo za 360 stupnjeva. On je bio netko u koga sam dugo bila zaljubljena - povjerila se voditeljica Nikolina Pišek novinarima Press Onlinea.

Time je potvrdila da je pobornica veza na daljinu jer danas je u vezi s poduzetnikom Matijom Ćorkovićem koji živi u Njemačkoj. U njegovu naručju, ne skriva, spokojna je i mirna pa ne bježi ni od ideje vjenčanja. No, ipak kaže da pred oltar neće uskoro:

- Po tom pitanju sam vrlo fleksibilna i neopterećena! Mislim da mi se brak neće dogoditi u narednom periodu. Nisam tip žene koja sprema ceremoniju vjenčanja i naručuje vjenčanicu godinu unaprijed. To me ne interesira, više sam za spontane situacije i iznenađenja - otkrila je Pišek u intervjuu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
Majur
09:07 27.05.2011.

Kriv je naslov...treba stajati ako cemo realno;\"Nikolina Pisek oduvijek je pobornica veza koje donose lovu,bilo to na daljinu ili blizinu,sa lijeva ili desna,odozgo ili straga...glavno da lova kapne,a dostojanstvo koje prava zena treba imat je odavno....prodala za.....lovu!\"