Bračne svađe

Nikolina Pišek otvoreno govori oko čega se stalno sukobljava sa suprugom

Foto: Instagram screenshot
Nikolina Pišek-Ristović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Nikolina Pišek
Foto: Instagram
Nikolina Pišek
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
16.10.2020.
u 20:08
Voditeljica je u braku s Vidojem Ristovićem, a par je kupio nedavno obiteljsku kuću u podsljemenskoj zoni.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović zadnjih mjeseci najviše vremena provodi u Zagrebu zbog modne linije koju je pokrenula. Njezin suprug Vidoje je poslom vezan za Beograd i tamo provodi dosta vremena, a kako je Nikolina zbog kolekcije koju je osmislila kao bazu uzela Zagreb u rodnom gradu će opet provoditi dosta vremena i par je odlučio kupiti kuću u podsljemenskoj zoni.

- Kuća se nalazi u sjevernom djelu Zagreba, ima 400 četvornih metara, a ukupnog zemljišta oko 1600. Naročito se veselim velikom vrtu i kupaonicama kojih nikad dosta. Vidoje ima povjerenja u mene i što se tiče uređenja, može mi davati prijedloge ali nema pravo utjecati na situacije. - rekla je Nikolina u razgovoru za magazin Gloriju. Voditeljica je rekla kako i u Beogradu imaju životni prostor od 400 četvornih metara, ali od toga koriste svega 80 kvadrata, a od tri kuhinje koje se nalaze u tom stanu nijedna nije funkcionalna, kaže Nikolina i zato je ograničila suprugu pristup odlukama oko uređenja nove kuće jer želi da bude funkcionalna. Na pitanje u čemu su ona i suprug slični Nikolina odgovara:

- Oboje smo impulzivni kad branimo svoje stavove i oboje se bavimo estetikom na neki način, ali različitim estetikama i tu ima dosta sukobljavanja, ja sam čuvar ognjišta a on unosi nered što je dobra dinamika. On voli izlaske, voli razbarušene situacije koje ja moram nekako kontrolirati da ne nastane anarhija. Svađamo se oko njegovog gomilanja stvari - ispričala je Nikolina.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FA
fajlpz
06:37 17.10.2020.

Nebitna

AL
alkunstek
21:42 16.10.2020.

Zašto su sinovi domovine ginuli.