Odredili datum

Nikolina Pišek se udaje u lipnju u Francuskoj za V. Ristovića?

Foto: Pixsell
Nikolina Pišek se udaje u lipnju u Francuskoj za V. Ristovića?
03.02.2013.
u 12:18
Voditeljica će se u lipnju u Francuskoj udati za srpskog poduzetnika, piše srpski Press. Nikolina je otkrila da je posljednjih dana triput skraćivala zaručnički prsten
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i srpski povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović (37) sudbonosno \'da\' izreći će u lipnju u Francuskoj, piše srpski Press. Nikolina Pišek i poduzetnik zaručili su se u listopadu prošle godine. Bivši dečko glumice Katarine Radivojević zaprosio ju je Cartierovim prstenom od bijelog zlata s dijamantom čija je cijena oko 15 tisuća eura, odnosno, oko 114 tisuća kuna.

Nikolina je posljednjih dana imala problema sa zaručničkim prstenom, morala ga je triput skraćivati, no ni to nije riješilo njezin problem.

- Imala sam problem s veličnom prstena, pa sam ga tri puta skraćivala, a pošto sam još smršavjela, opet je veći nego što bi trebao biti - rekla je Nikolina Pišek.

Prije veze s povjesničarem umjetnosti voditeljica je gotovo dvije godine provela u vezi sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem koji živi u Berlinu. Iz veze s novinarom Markom Cigojem ima kći Hanu (15).

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar BetaBee
BetaBee
15:13 03.02.2013.

Mara iz Pakraca se udala jučer, di su fotke? ^^

MA
makao
14:34 03.02.2013.

Ne brinite cuvacemo vasu snajku.

DU
Deleted user
14:55 03.02.2013.

Joj VL nemojte o Nikolinici, dajte malo o zdravstvenom odgoju! :-))