javno prozvala pratiteljicu

Nikolinu Pišek zgrozio komentar na račun izgleda njezine kćeri: 'Ovakvi psihopati su trulež našeg društva'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
06.08.2023.
u 11:28
Jedna je pratiteljica ispod fotografija s obiteljskog odmora odlučila prokomentirati izgled Nikolinine mlađe kćeri Une Sofije što se voditeljici nije nimalo svidjelo pa ju je odmah javno prozvala
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nikolina Pišek (47) nakon što se vratila s odmora u Grčkoj zaputila se u susjednu Bosnu i Hercegovinu gdje je s kćerima posjetila Kanjon Vrbasa, po mnogima jedno od najljepših područja u BiH koje se nalazi između Jajca i Banja Luke. Nikolina je na svom Instagramu objavila nekoliko obiteljskih fotografija na kojima se vide njezine kćeri Hana koju je dobila s novinarom Markom Cigojem, ali i malena Una Sofija koju Nikolina ima s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

"S broda na brod.Ovaj je na Vrbasu.Koliko ljepote u nekoliko slika", napisala je Nikolina uz fotografije koje je objavila ne sluteći da će se ispod objave povesti žustra rasprava.

Naime, jedna je pratiteljica ispod fotografija odlučila prokomentirati izgled Nikolinine mlađe kćeri što se voditeljici nije nimalo svidjelo pa ju je odmah javno prozvala. 

"Ova djevojčica je još kao beba uvijek imala neku skroz čudnu facu... a izgled je na Nikolinu i njenu majku (prije operacija)", komentirala je pratiteljica i naišla na oštre kritike drugih, ali i Nikoline.

VEZANI ČLANCI: 

"Draga Jelena (Ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj prijevod treba) Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentirati jednu savršeno normalnu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od 8 godina. Na profilu njezine majke. Koju vas nitko nije tjerao pratiti. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?", odgovorila joj je voditeljica.

Foto: instagram

Nikolina je prepirku odlučila nastaviti na Instagram storyju, gdje je pozvala svoje pratitelje da dotičnu prijave i blokiraju na društvenoj mreži zbog "emocionalnog zdravlja djece". "I nemojte me molim vas, niti iz najbolje namjere ušutkavati i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takvi psihopati su trulež našeg društva koja na našem ignoriranju raste. Da zbog ove spodobe moja ili nečija djevojčica pomisli da nije dovoljno dobra? Da je nedostatna? Da se ozlijedi?... nastavite niz‘", napisala je Nikolina za kraj i dodala hashtag ‘lov na jelene‘.

Foto: instagram

Foto: instagram

 

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

TM
trade_mark
12:35 06.08.2023.

Prava se javila!! 😅😅

RO
RogaBabaroga
12:32 06.08.2023.

a zašto dotična NPR ima potrebu stavljati slike svog mld djeteta da budu javno dostupne?!

Avatar suludih10
suludih10
11:34 06.08.2023.

Oa gospodja o trulezi drustva? Cijeg?