uživa na Maldivima

Nina Badrić očarala fotkom u kupaćem kostimu: 'Izgledaš kao specijalno izdanje Sports Illustrated'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Grubišić
Foto: Marko Grubišić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.04.2022.
u 15:08
Pratiteljima se javila odmah iz aviona te čim je stigla, a sada je podijelila i neizostavnu sliku u kupaćem kostimu na prekrasnoj maldivskoj plaži.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Nina Badrić (49) odlučila je uzeti malo vremena za odmor, a za destinaciju je odabrala poznatu lokaciju koje brojne poznate osobe vole - Maldive. Pratiteljima se javila odmah iz aviona te čim je stigla, a sada je podijelila i neizostavnu sliku u kupaćem kostimu na prekrasnoj maldivskoj plaži.

- Putovanja su kao brak. Misliš da ti imaš kontrolu - napisala je Nina uz fotografiju na kojoj nasmiješena stoji na pijesku u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu s dubokim izrezom. 

Pratitelji su joj odmah udijelili mnoštvo komplimenata na njezin izgled. 

"Izgledaš kao specijalno izdanje Sports Illustrated", "Zgodna žena", "Oličje ženstvenosti i prave prirodne ljepote, uživaj kraljice", "Svakim danom sve ljepša i ljepša", "Bravo Nina! Prekrasna žena!", "To je to", pisali su joj očarani pratitelji.

Prije putovanja na Maldive Nina je uživala na Hvaru pa pokazala dio unutrašnjosti svoje kuće, koju naziva i svojim drugim domom. 

Inače, Maldivi su omiljena lokacija brojnih poznatih Hrvata. "Tirkizni raj" nedavno je posjetila Influencerica Sonja Kovač (37), gdje se i zaručila za svog dugogodišnjeg partnera, profesionalnog pokeraša Gorana Mandića. Tu su još odmarale i Severina, Maja Šuput...

VIDEO Ivana Kindl progovorila o svojoj borbi s bolesti, sprema se na operaciju: "Bolovi su se s vremena na vrijeme pojačavali"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

HU
Humbleandhonest
15:37 08.04.2022.

Društvene mreže su šaka jada i privida i zapravo mi je ža te estrade što mora stalno nešto objavljivati, prosipati svoju intimu, glumatati, fotošopirati... a sve da bi bili u središtu pažnje, da se na njih ne zaboravi. Kakav život!

SK
skupiduša
15:38 08.04.2022.

Kakva vijest, njezina je stvar što radi i gdje se odmara i uživa. Tko pita običnog građanina gdje je i kako mu je?

PE
Pendrek57
18:29 08.04.2022.

Nego Nina sta ces nam ti na Malediven, ma bolje ti u Belgrad. Svjetska metropola broj 1 I molim ne vracaj nam se.