Supertalent

Nina Badrić odlučila na koncert pozvati hrvatsku Susan Boyle

Foto: Nova TV
Nina Badrić odlučila na koncert pozvati hrvatsku Susan Boyle
10.11.2009.
u 20:28
– Nina Kraljić jedna je od kandidata koje ću kao goste pozvati na svoj veliki koncert u Areni. Zahvalna sam Bogu što sam dio showa Supertalent jer sam osim nje tamo pronašla sve svoje plesače – otkrila je Nina Badrić, sudionica potrage za talentima na Novoj TV.
Pogledaj originalni članak

Nina Kraljić jedna je od kandidata koje ću kao goste pozvati na svoj veliki koncert u Areni. Zahvalna sam Bogu što sam dio showa Supertalent jer sam osim nje tamo pronašla sve svoje plesače – otkrila je Nina Badrić, sudionica potrage za talentima na Novoj TV. 

Kada smo joj to rekli, 17-godišnjakinja iz Lipovljana o kojoj glazbenica govori ostala je bez teksta.
– To bi mi bio šok, kao što mi je i sad. Bilo bi mi drago da me pozove. Nina je karizmatična i simpatična osoba i za nju imam samo riječi hvale. Iako ja slušam strani rock, primjerice U2, znam i njezine pjesme.

Željela bih da u duetu zapjevamo njezinu baladu “Ti ne znaš kako je” – rekla je raspjevana djevojka pa zabrinuto dodala:
– Jedini problem je kako ću u školi pronaći vremena  za probe – kaže Nina Kraljić, koja je prošlog petka prošla u finale showa Supertalent.

U uži izbor za veliki zagrebački spektakl 37-godišnja pjevačica ubacila je i plesnu skupinu “Unit x”, jedne od svojih favorita. Za njih, ali i druge kandidate, kaže Badrić, osobno će se potruditi da ne ostanu na razini instant-zvijezda.
– Ti će mladi ljudi imati podlogu koja će ih i za nekoliko godina držati na bini. Oni su budućnost hrvatske scene – rekla je N. Badrić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PO
Posjetitelj
07:34 11.11.2009.

Bravo Nina!!!! Svaka čast!!!

KA
kamasuta
21:31 11.11.2009.

Bravo Nina,napokon je neko uočio da ima dobrih plesača,ja se nadam da u idućim emisijama će proći plesači-Unit-x je odličan samo je već davno radija pa je pomalo zaboravljen,nadam se da će novom koreografijom napraviti pravi schow!!!!!!