nije prvi put

Nina Badrić otvorila dušu o situaciji s fanom koji ju je uhodio, te otkrila detalje: 'Još uvijek sam zbunjena'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.03.2022.
u 20:00
Naime, nepoznati muškarac pjevačicu je uznemiravao u Zagrebu, a kasnije i na otoku Hvaru, gdje Nina ljetuje zbog čega je bila primorana potražiti pomoć policije.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić progovorila je o situaciji s muškarcem koji ju je uhodio i koji je zbog toga na kraju i osuđen. Nina je kazala kako se više ne boji i da joj ovo nije bio prvi susret s takvom situacijom, te da je zbog toga moralo doći do policije. 

- Nažalost je moralo doći do policije i nažalost nije prvi put. Nije ugodno nailaziti na istog čovjeka gdje god se vi nalazili i da on zna u svakom trenutku gdje ste. Da imate praćenje na autu i da to otkrijete poslije pola godine. Dva puta sam ga ljudski zamolila da me ostavi na miru, ali nije pomoglo. Sud je donio odluku o zabrani prilaska. Još uvijek sam zbunjena. Radi se uvijek o osobama koje su malčice nestabilnije od drugih, uvjereni su da pišem pjesme za njih i da me treba "spasiti" od nekoga - rekla je pjevačica za srpske medije. 

Naime, nepoznati muškarac pjevačicu je uznemiravao u Zagrebu, a kasnije i na otoku Hvaru, gdje Nina ljetuje, zbog čega je bila primorana potražiti pomoć policije.  Iako je  odbijala svaki oblik komunikacije, uporni muškarac nije želi odustati, te je od nje tražio prisnije odnose. 

Prestao je tek nakon što je dobio zabranu prilaska, uspostavljanja veze s pjevačicom, ali i zabranu uhođenja ili uznemiravanja, zbog toga što je policija brzo reagirala. Sličnu situaciju je proživjela i pjevačica Jelena Rozga. Nju je za vrijeme karantene uznemiravao muškarac koji joj se pojavio i vratima kuće u kojoj živi, te je i u tom slučaju morala reagirati policija. 

VIDEO Will Smith ošamario Chrisa Rocka na Oscarima, pa dobio kipić, rasplakao se i tražio oprost!

Hollywoodska legenda

Bruce Willis se oprašta od glume, u tajnosti se bori s dijagnozom: 'Tužno je vidjeti legendu da propada pred vašim očima'

Prve glasine o mogućoj Willisovoj dijagnozi objavio je magazin OK! u siječnju 2021., kada je objavljeno da se Willis bori s gubitkom pamćenja i da provodi više vremena sa svojom obitelji nakon što je osuđen jer nije nosio zaštitnu masku na vrhuncu jednog od valova epidemije korone, zbog čega se kasnije ispričao tvrdeći da se radilo o “pogrešci u prosudbi”. No izvori bliski glumcu potvrdili su da je Willis “jednostavno zaboravio” staviti na lice masku koja mu je visjela oko vrata.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BU
Buterbur
21:35 30.03.2022.

Samo uhode nju i Rozgu, stare nerotkinje.

DQ
Dq
21:28 30.03.2022.

Lik je očito poremečen i kao takav treba biti zbrinut u odgovarajuću ustanovu , a bome ni oni koji o tome još uvijek govore ili pišu , nisu spašeni ili nemaju pametnjeg posla, odnosno teme.

KR
Kreso1969
20:41 30.03.2022.

Bila i ostala Top, zena za sva vremena.