kod prijatelja

Nina Badrić pokazala luksuz u kojemu uživa na Hvaru: 'U najljepšoj staklenoj kući'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Grubišić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marija Mladjen
Nina Badrić nastupila je u Beogradu u mts Dvorani
Foto: M.M./ATAImages
Beograd: Koncert Nine Badić održan na krovu Galerije Beograd
20.08.2023.
u 12:10
Upravo je kuću od prijatelja Olge i Veljka posjetila ovaj put kada se pratiteljima pohvalila kako uživa. Riječ je o luksuznoj i prostranoj kući za odmor u kojoj se Nina fotografirala u svojim najdražim prostorijama
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (51) trenutačno se odmara na otoku Hvaru na kojemu ima svoju vikendicu u Jelsi. Tamo pobjegne svaki put kada pronađe vremena u prenatrpanom rasporedu, a najčešće je to ljeti kada ima vremena uživati u čistim hvarskim plažama. A nedavno se na Hvaru družila i s našim proslavljenim glumcem Goranom Višnjićem (50). Njih dvoje pozirali su s prijateljima Olgom i Veljkom Drinković u jednom Beach baru na Jelsi.  

Upravo je kuću od prijatelja Olge i Veljka posjetila ovaj put kada se pratiteljima pohvalila kako uživa. Riječ je o luksuznoj i prostranoj kući za odmor u kojoj se Nina fotografirala u svojim najdražim prostorijama.  Na prvoj fotografiji Nina leži u fotelji na balkonu noseći na sebi kariranu haljinu na bretele, dok na drugoj pozira u dnevnom boravku.

VEZANI ČLANCI

"U najljepšoj staklenoj kući za odmor na najljepšem otoku Hvaru. Lijepo vas je imati za prijatelje", poručila je u opisu.

Podsjetimo, Nina je jako ponosna na to kako je uredila svoju kuću, pa na društvenim mrežama često pokaže kako to izgleda, a tako je bilo i prošli put kada je objavila fotografiju dnevnog boravka u kojem dominira crvena fotelja. 

Prostor je, inače, uređen u mediteranskom stilu, ima kamene zidove, a pjevačica je dodala i ukrase. Ranije je u fotografijama pokazala i neke druge detalje. Uz crvenu fotelju, ima i tepihe u crvenoj i tirkiznoj boji. U dnevnom boravku ima sivi kauč i crni stol, te staklenu vitrinu u kojoj drži čaše. Na zidovima ima nekoliko slika. 

Pjevačica se prije pohvalila i blagovaonicom kojom dominira bijela boja, a kako ne bi bilo monotono sa stropa visi raskošan luster, dok je na podu tirkizni tepih. 

VIDEO Tomislav Tomašević na crveni tepih stigao u društvu samozatajne supruge Ive, u braku su sedam godina

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

FI
Fileki
13:07 20.08.2023.

Cijena u slobodnom padu

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:48 20.08.2023.

Evo je! Konačno. Sad još Severinu Vučković, Nives Celzijus, Maju Šuput, Nikolinu Pišek, Ivanu Knoll, Ivanu Paradžiković i osušene šljive iz podrućja jugoistočno od nas, pa nek živi, živi rad. Novinarski.

PV
prcko.vita
12:20 20.08.2023.

Kad bude kakva snimka sa kakve dobre jahte onda nam javite, ovo je malo.