Samo prirodno

Nina Badrić: Prigovarali su mi zbog viška kilograma, ali me to ne dira

Foto: Instagram
nina badrić
Foto: Facebook/Nina Badrić
Nina Badrić na snimanju spota "Dani i godine"
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Andreja Damnjanović
Nina Badrić u haljinama Matije Vuice
06.10.2016.
u 15:20
Pjevačica priznaje da ne zagovara estetske operacije jer njima žene gube svoju karakterističnu ljepotu
Pogledaj originalni članak

Samo prirodno, često Nina Badrić piše uz svoje fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama i to je pravilo kojeg se drži. Kako je priznala u razgovoru za Clip.rs, nije pobornica estetske kirurgije jer se na primjeru svojih prijateljica koje su bile na takvim zahvatima uvjerila kako su takvim korekcijama izgubile svoju karakterističnu ljepotu i postale nalik jedna drugoj.

–  Meni su puno puta predbacivali da imam veliku stražnjicu, da imam i pet kila više, mene to zaista ne dira jer ja sam nekako svojeglava. Uostalom kad se trudiš svidjeti svima, izgubiš sebe – rekla je Nina. 

U intervjuu za Večernji nedavno je objasnila i zašto bez problema na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima nema ni trunke make-upa.

– Fotografijama bez make-upa želim djevojčicama koje još nisu izgradile osobnost poručiti da su puno više od lijepog izgleda, i da su za izgled javne osobe zadužene čete šminkera, frizera i stilista. Taj “teror” koji se provodi nad mladima malo je izmakao kontroli. Treba graditi svoju osobnost, raditi na svojim talentima, a ne samo težiti savršenim mjerama. A savršene mjere ne postoje. To su kalupi u koje nas uvlači modna industrija. Dižem palac gore za Aliciju Keys koja isto to radi u svijetu i tako svima poručuje da je žena puno više od savršenog izgleda – rekla je pjevačica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BA
baranjac9
17:26 06.10.2016.

Oduvijek mi je imala nešto privlačno!!!!!

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
10:49 09.10.2016.

Ona je africki kalibar.

DU
Deleted user
10:52 09.10.2016.

Predivna zena, seks bomba bila i ostala. Sve sto treba ima posebno je lijepa guza.