Uživala na terasi

Nina Badrić priprema se za koncerte uz more i pjenušac

Foto: Nina Badrić
Nina Badrić (1)
Foto: Nina Badrić
Nina Badrić (1)
Foto: Nina Badrić
Nina Badrić (1)
Foto: Nina Badrić
Nina Badrić (1)
Foto: Nina Badrić
Nina Badrić (1)
18.07.2012.
u 11:00
Tijekom nastupa pjevačica je slala poruke suprugu Bernardu Krasniću, koji je zbog poslovnih obveza morao ostati u metropoli
Pogledaj originalni članak

Spajati ugodno s korisnim pjevačica Nina Badrić oduvijek je znala pa je tako bilo i za njezina posljednjeg posjeta Crnoj Gori. Prije koncerta u Kotoru odjenula je kupaći kostim, glavu od sunca zaštitila šeširićem, brčkala se u moru i uz čašu pjenušca odmorila se na terasi hotela Mare. Zbog poslovnih obveza uz nju nije bio suprug Bernard Krasnić. Iako razdvojen, zaljubljeni par stalno je bio zajedno, zahvaljujući porukicama i radujući se što, čim glazbenica odradi ugovorene gaže do kraja tjedna, odlaze na zajednički odmor – od Istre do Hvara pa još južnije. Ljetni dopust, doznajemo, začinit će i putovanjem preko granice, želeći tako oplemeniti svoj brak jer se tijekom godine ne vide koliko bi željeli.

Prije dva tjedna za 40. rođendan osam godina mlađi suprug pripremio joj je intimnu večeru i jedinstveni dar. Od njezinih prijatelja iz svih dijelova svijeta prikupio je rođendanske videočestitke. I montirao ih u film koji joj je darovao uza svijeće i tamburice. Sasvim dovoljno da pjevačica uzleti od sreće i puna elana, udarnički krene u peto desetljeće.

Ljetna pustolovina zbog Ninina će nastupa završiti 10. kolovoza u Zadru, a poslije počinju pripreme za dva velika listopadska koncerta – u Zagrebu i Beogradu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KE
keating14
11:06 18.07.2012.

zadnji segmenti (stražnjica) sve lošiji i lošiji kao glasovni

AR
ana.rimbaud
12:17 18.07.2012.

Oprostite, dragi novinari, ali gdje je ovdje vijest?

BU
Bullshitter
12:35 18.07.2012.

Stari se.