bila ja na maldivima

Nina Badrić se vratila s egzotičnog odmora te uskočila u elegantnu kombinaciju kojom je sve zadivila

Foto: Instagram
Foto: Dimitrije Nikolic/PIXSELL
Koncert Nine Badrić na Ljetnoj pozornici u Nišu
Foto: Instagram/ badrich
Foto: Instagram/ badrich
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Grubišić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
14.04.2022.
u 21:00
Ovim izdanjem oduševila je svoje pratitelje, a mnogi su joj uputili komplimente. „Predivna“, „Wow“, „Diva“, pisali su joj, a komentare su joj ostavile i neke poznate dame.
Pogledaj originalni članak

Glazbenica Nina Badrić (49) na svojim je društvenim mrežama objavila da se vratila s egzotičnog odmora te pokazala gdje se sada nalazi. Naime, Nina je posljednjih tjedan dana objavljivala fotografije s bajkovitih Maldiva te pokazivala kako uživa na odmoru. Sada se vratila, a to je pokazala fotografijom snimljenom u Herceg Novom.

Nina je pozirala na stepenicama jednog hotela u elegantnoj ružičastoj haljini na jedno rame koju je kombinirala s crvenom torbicom i štiklama. „Od mora do mora“, istaknula je u opisu te dodala emotikon srca. 

Ovim izdanjem oduševila je svoje pratitelje, a mnogi su joj uputili komplimente. „Predivna“, „Wow“, „Diva“, pisali su joj, a komentare su joj ostavile i neke poznate dame. „Aaaa divna haljina“, poručila joj je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović. „Auuu“ i  emotikone vatre ostavila je pjevačica Lana Jurčević, a njezina kolegica Jelena Rozga ostavila je emotikon srca. Komentarima su se pridružile i voditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić. 

Podsjetimo, Nina je svoj odlazak na odmor najavila na Instagram storyju gdje je objavila snimku iz aviona uz koju je kratko napisala da je u 'raspoloženju za godišnji odmor', a potom je otkrila i gdje će ga provesti. Pokazala je kako dolazi do odredišta, ali i unutrašnjost luksuzne kuće koja ima pogled na ''tirkizni raj'' i privatni ulaz u ocean. Svoje obožavatelje očaravala je fotografijama u badiću te onom na kojoj nema niti trunku šminke te je pokazala kako provodi vrijeme. Dodajmo da se glazbenica na ovoj egzotičnoj lokaciji družila s prijateljicom, beogradskom odvjetnicom Nevenom Jeličić te da su zajedno uživale u odmoru.

VIDEO Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom': 'Moja doza stresa u kojoj uživam!'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
14:06 15.04.2022.

Pozorno pregledah 18 Dotičničinih slika . Sve su predivne. Ipak, premda teško, izdvojih dvije: Onu 1. (u prpošnom cvjetnom uzorku) i 4. (u razigranom kupaćem kostimu) .

Avatar HajdukLika
HajdukLika
00:01 15.04.2022.

Ma, dajte!