Koncert

Nina Badrić i sestre Husar na prvom koncertu duhovne glazbe "Kamenita Vrata"

Foto: Promo
kamenita vrata
Foto: Promo
kamenita vrata
Foto: Promo
kamenita vrata
Foto: Promo
kamenita vrata
02.07.2014.
u 19:15
Molitvena zajednica “Srce Isusovo”, okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim Vratima koji svojom pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i ovoj zemlji.
Pogledaj originalni članak

Prije dvije godine pod vodstvom patera Ivana Mandurića (pater Ike) i mladog glazbenika Alana Hržice dogodila se priča u srcu Zagreba. Molitvena zajednica “Srce Isusovo”, okuplja mlade iz cijele Hrvatske svakog utorka na Kamenitim Vratima koji svojom pjesmom, molitvom i konkretnim djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i ovoj zemlji.

Povodom tog projekta Alan Hržica je sakupio svoje kolege glazbenike i u organizaciji Molitvene zajednice “Srce Isusovo” organizirao sinoćnji koncert na kojem su nastupili Nina Badrić, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Alan Hržica, sestre Palić, Sliryc 33, Stjepan Lach, Maja Divljaković i Petra Antolić, u pratnji vrhunskih glazbenika Ante Gelo, Robert Vrbančić, Goran Kovačić, Saša Miočić, Domagoj Ereš, Bruna Matić, Zrinka Hudi i Abel Kovačević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BR
brodludjaka
21:32 02.07.2014.

Što je to pozitivno što donosi pjevanje pod kamenitim vratima za grad???? Jedino to što nije ništa nasilno, ali je stvarno beskorisno kao srce isusovo.