Priča o svemu

Nina iskreno o ljubavi: Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Duško Marušić Čići/PIXSELL
Nina Badrić
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Nina Badrić održala spektakularni koncert u zagrebačkoj Areni
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
Foto: Instagram screenshot
23.12.2020.
u 09:34
Pjevačica u intervju priča kada se zadnji put zaljubila i kako se nosi s činjenicom da već mjesecima ne može nastupati zbog pandemije.
Pogledaj originalni članak

U intervju koji je dala za novo izdanje Story.rs Nina Badrić govori o ljubavnom životu, situaciji u glazbi tijekom ove pandemije koronavirusa te kako je iskoristila vrijeme u kojem nije bilo koncerata. 

- Ne sjećam se kad sam zadnji put bila zaljubljena. Mislim da je to bilo u prošlom desetljeću. Istina je da sam poput svih drugih kada se zaljubim. Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi - rekla je pjevačica o svom ljubavnom životu. Osvrnula se i na situaciju u svijetu glazbe tijekom ove godine koju je obilježila pandemija i koja je ostavila veliki trag i ekonomske gubitke. Nina je slobodni umjetnik i dosad je navikla nastupati i praznicima i blagdanima.

- Zarađujem od svoje 17. godine i ovo je prvi put da ne radim. Nepoznanica mi je bilo slobodno vrijeme, uvijek sam ga nekako krala za sebe, zato sada nastojim maksimalno uživati u njemu. Ovaj period, s druge strane, promatram kao kolektivno dizanje svijesti i jednu veliku školu za sve nas. Potrebno je da se kao čovječanstvo promijenimo - poručuje pjevačica. Javno je apelirala da se pomogne glazbenicima koji su ostali bez prihoda i tada je naišla na kritike.

- Svojim radom sebe sam zbrinula za pristojan život. Ali opet, pitam što je s ljudima za koje javnost ne zna. Koji žive na rubu siromaštva. Jedan moj koncert hranio je direktno najmanje 10 obitelji - rekla je Badrić. Iako nastupa trenutno nema zbog propisanih epidemioloških mjera, Nina nije gubila vrijeme zadnjih mjeseci i kaže kako je počela pisati knjigu te da čita scenarij za film u kojem bi trebala igrati jednu od glavnih ženskih uloga.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Cornelius
Cornelius
15:18 23.12.2020.

"Nosim onaj glupavi osmijeh na licu i svi mi mogu skakati po glavi..." A tek ona gl... tek u glavi, mili Bože!

DO
domin777
15:50 30.12.2020.

Ima onaj glupi osmjeh! Leptirice u trbuhu! Sta lupeta.Pa tako se ponasaju djeca u pubertetu.