Grube riječi

Nisu samo Lidija i Bruno: Ove svađe na estradi obilježile su godinu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL, Damir Spehar/PIXSELL
Lidija Bačić, Bruno Šimleša
Foto: Petar Glebov/Pixsell, Goran Stanzl/Pixsell
Foto: Filip Brala/PIXSELL
nina badrić
Foto: Davor Višnjić/Pixsell, Duško Jaramaz/Pixsell
Foto: Pixsell
Katarina Rautek
16.07.2017.
u 22:07
Verbalno je ove godine Ljiljana Nikolovska bocnula Tončija Huljića
Pogledaj originalni članak

Tjedan je obilježilo verbalno prepucavanje Lidije Bačić i Brune Šimleše. Lidija se osvrnula na njegovu kolumnu u kojoj je spominje i poslal mu je otvoreno pismo i tako je sve počelo. Ovaj niz estradnih svađi nastavili su Josip Radeljak Dikan i Gala Svilan. Nakon što je ostavila komentar ispod fotke na kojoj je Dikan u društvu zgodne mlade djevojke, Dikan je izvrijeđao Galu. Između ostalog napisao joj je da je brbljava spodoba i kći bijednog oca. 

Ove godine bilo je sličnih estradnih prepucavanja. Jedno se odvijalo na relaciji estradnog menadžera Ivana Bubala i Nine Badrić. Na njegovu objavu kako u Splitu nije održala ni jedan veći koncert jer ne može napuniti velike dvorane, Nina je na Facebooku napisala status o tome kako je bila prva pop pjevačica iz regije koja je napunila Olimpijsku dvoranu Zetra i to 14. veljače.2013.

Verbalno je ove godine Ljiljana Nikolovska bocnula Tončija Huljića. Na informaciju da okuplja sve pjevačice Magazina poručila je: Hulja ima takozvani pjevački kompleks autora. Otud sve one bombastične izjave o okupljanju ''njegovih'' pjevačica u čopore i na hrpu. Nikako se pomiriti s time da nije jedini faktor. Ljuti ga kad mu pjevač ''nepošteno oduzme'' centar jer vokali po njemu nemaju apsolutno nikakvu kreativnu ulogu.

Početkom godine putem društvenih mreža verbalno su se sukobile i Jelena Orešković i bivša pjevačica E.T-ja Katarina Rautek. Jelena je tada preko Facebooka stala u obranu svog prijatelja i bivšeg Katarininog dečka kojeg je pjevačica optužila za nasilje. Katarina je rekla da Jelenine izjave ne želi komentirati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.