Smršavjela 95 kg

Nitko je nije htio zaposliti jer je bila predebela, a sada je jedan od najpoznatijih plus size modela

Foto: Instagram
Rosie Mercado
Foto: Instagram
Rosie Mercado
Foto: Instagram
Rosie Mercado
Foto: Instagram
Rosie Mercado
04.11.2015.
u 12:26
Plus size model Rosie Mercado došla je do težine od 185 kg i nitko joj više nije htio dati posao jer je i za plus size modele bila – predebela
Pogledaj originalni članak

Plus size model Rosie Mercado prisjeća se kada su je nazvali iz jedne poznate agencije za modeling i rekli joj kako ne mogu više raditi s njom jer je predebela. No, ona im to nije toliko zamjerila jer je znala da ima problema s hranom.

Kaže kako je dno dotaknula prije osam godina i tada se počela nekontrolirano debljati.

– Sinu je dijagnosticirana rana cerebralna paraliza, brak mi se raspao, sve što je moglo poći krivo, pošlo je – ispričala je Mercado za magazin People.

S vremenom, postajala je sve veća i veća. Došla je do težine od 185 kilograma, a prekomjerni kilogrami smetali su joj i kod čuvanja troje djece.

– Nisam mogla ići u kino, Disneyland, morala sam zaposliti dadilju samo da se zabavlja s mojom djecom jer sam se ja jedva mogla ustati – rekla je.

Kap koja je prelila čašu dogodila joj se kada je krenula na jedno putovanje.

– Zaposlenik zračne luke rekao mi je da ću morati rezervirati dva mjesta u avionu jer jednostavno neću stati na jedno. To je bilo jako nepristojno jer mi je to rekao pred svim putnicima, ali to je bio "aha" trenutak za mene. Tada sam odlučila početi raditi na sebi – ispričala je.

– U dvije godine sam pala na težinu od 90 kilograma tako što sam promijenila prehrambene navike, jedem puno voća i povrća i pijem puno vode – rekla je.

Otkad je smršavjela, posla ima preko glave i sada je jedna od najpoznatijih plus size modela u svijetu.

>> 'Redovito vježbam zbog zdravlja, ali ne planiram smršavjeti'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
22:37 04.11.2015.

Ova žena je sva izobličena. Faca (osim zubi) joj nije loša, ali tijelo je svo nezgrapno.

LI
liliZG
09:50 05.11.2015.

misli da je zdravlje najvažnije, aha moment dođe kada ugroziš vlastito zdravlje i shvatiš da ćeš krepnuti za godinu dvije ako nešto ne promjeniš u svojoj prehrani...