modna poslastica

Nivea Cro-A-Porter od 7. do 9. listopada u Westgateu

Nivea Cro-A-Porter od 7. do 9. listopada u Westgateu
22.09.2010.
u 13:28
Koncepcijski naziv ovosezonskog Nivea Cro A Portera - Black (engl. crno, mračno) preispituje pomalo mračnu stranu modnog svijeta i ''ogolit'' će modu na posve nov način.
Pogledaj originalni članak

Šesnaesti Nivea Cro A Porter Black jesen/zima 2010./11., koji će prikazati modele iz jesensko-zimskih i proljetno-ljetnih kolekcija vodećih hrvatskih modnih dizajnera, održat će se od 7. do 9. listopada u trgovačkom centru Westgate, nadomak Zagreba. Anamarija Asanović, Arileo, Boris Pavlin, Boudoir, ELFS, Hippy Garden, Ledenko, Linea Exclusive, LINK/by Ogy Antunac, LUKA, MAK, Marina Design, Matija Vuica, Ksenija XD – Ksenija Vrbanić i Zigman pripadnici su modne elite koji će prikazati svoje kolekcije. Ovim već poznatim imenima Cro A Portera ove sezone pridružuju se i dizajneri Andreja Bistričić, Tomislav Bahorić i Zoran Aragović.

Koncepcijski naziv ovosezonskog Nivea Cro A Portera - Black (engl. crno, mračno) preispituje pomalo mračnu stranu modnog svijeta i ''ogolit'' će modu na posve nov način. Sam naziv sezone – Black – projekcija je jednostavnosti mode kao jedinstvene pojave neopterećene okovima vremena i prostora u kojem datira. Svojevrsna modna filozofija ''manje je više'' našla je svoje uporište u ovogodišnjem nazivu jer upravo crna boja stvara prizvuk vječnosti mode kao same pojave ali i vječnosti crne boje u modi kroz povijest.

Čast da ove sezone ponese titulu zaštitnog lica Nivea Cro A Portera Black pripala je mladoj Ani Topić iz modne agencije Thalia model.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.