Samouvjeren stav

Nives Celzijus: 'Glupo je glumiti lažnu skromnost kad u svemu što radim uvijek ciljam vrh'

Foto: PR FOTO
Nives Celzijus
Foto: PR FOTO
nives celzijus ana radišić
Foto: PR FOTO
Nives Celzijus
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
14.02.2015., Zagreb - U casinu Gameworld u Arena centru odrzano je predstavljanje spota pjevacice Nives Celzijus za pjesmu Lutrija.
Foto: Promo foto National Geographic
nives celzijus
Foto: PR FOTO
Nives Celzijus
18.03.2015.
u 13:07
Gostujući u emisiji Cafe na CMC televiziji pjevačica je kritičarima poručila da uvijek stremi ka vrhu pa tako i u pjevačkoj karijeri.
Pogledaj originalni članak

Za točno dva tjedna Nives Celzijus održat će svoj prvi samostalni nastup u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski kojim će obilježiti prvu godinu svoje pjevačke karijere.

Iako se oko toga treba li Nives održati koncert u Lisinskom ili ne još uvijek lome koplja pjevačica se time ne zamara. Sigurna je u svoje kvalitete i samouvjereno korača prema svom cilju. Koliko je ozbiljna u svojim namjerama govori i činjenica da je Nives potpisala ekskluzivni ugovor na pet godina s Croatia Recordsom. Točno u podne Nives je zajamčila dugoročnu suradnju i veliki broj novih hitova.

Koliko je ambiciozna Nives je otkrila gostujući u emisiji Cafe na CMC televiziji.

-Ja sve što započinjem raditi uglavnom ciljam na vrh, tako da bi bilo sad glupo glumiti neku lažnu skromnost, zaista ciljam na vrh- izjavila je Nives koja nakon hitova Karanfili, Inferno i Lutrija  u planu ima snimiti singl s klapom.

Kako se priprema za nadolazeći koncert, kakva nam iznenađenja sprema u Lisinskom te kako uspijeva uskladiti žestoki radni tempo s majčinstvom otkrijte danas u 17:30 sati u emisiji Cafe.

>>Koncert gospođe Zeljković 
u Lisinskom istjerao je na čistac mnogo licemjernih neznalica

>>Pogledajte kako se Nives Celzijus priprema za nastup u Lisinskom

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

Avatar JustinCase69
JustinCase69
14:55 18.03.2015.

Ova je tolko jadna da još nije shvatila da cilja vrh ali primitive na Balkanskom nivou..

JO
Jole1958
18:06 18.03.2015.

Atraktivna žena ali nema nikakvog talenta ni glasa za glazbu. Manje više to je turbofolk i cajke kvaliteta. Naravno dio "krivice" snose i kompozitori i tekstopisci. Isto vrijedi i za Severinu, Lanu Jurčević, Lidiju Bačić, Jelenu Rozgu itd.

PO
postolar
17:34 18.03.2015.

Stvarno,vrh su bile i dogodovštine iz Dinamove svlačionice,zar ne? Vrh vrhova.Smiješno,od još smiješnije "umjetnice".