CMC FESTIVAL

Nives Celzijus govorila o djeci, očekivanjima od partnera te omiljenom reprezentativcu

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Nives Celzijus/Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.06.2024.
u 20:20
- Ja imam toliku listu osobina… Meni treba netko tko me ne opterećuje, evo najjednostavnije. Toliko sam zauzeta poslovnim obvezama i obitelji da moram imat partnera koji će jednostavno imati razumijevanje, i za moj posao i za moju djecu koja su mi uvijek prioritet, otkrila je pjevačica i glumica.
Pogledaj originalni članak

Naša popularna pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus ovog je vikenda publici u Vodicama predstavila svoj novi hit 'Pila'. Naime, Nives je bila jedna od mnogih izvođača koji su se našli u rosteru tradicionalnog, 16. po redu CMC festivala u ovom popularnom hrvatskom ljetovalištu. Prvo je u izazovnoj kombinaciji ovladala pozornicom, a zatim za javnost progovorila o zanimljivim temama.

Pjevačica je nakon pet godina nastupila na ovom festival, pa otkriva čemu publika može zahvaliti na njezinom povratku: - Posljednjih par godina kad sam vidjela da se CMC odvijao bez mene uhvatila me neka lagana nostalgija i kad se dogodio poziv ove godine baš sam se jako radovala! - otkrila je za Showbuzz. Nives je bila otvorena i o stvarima iz privatnog života, među kojima je i odgoj njezino dvoje djece - kćeri Taishe i sina Leonea.

GALERIJA: FOTO Nives Celzijus u izazovnom izdanju zapalila festival u Vodicama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Nives Celzijus/Instagram
Foto: Instagram screenshot

- Oni su sad već velika djeca, sin ima 18, kćer će uskoro 17, već su to mali ljudi. Naravno da oni iziskuju majčinstvo bez obzira na godine, brigu i imam naviku da moram doći doma, moram im skuhati, provesti s njima neko vrijeme, ne moram nego želim, ali su već dosta odrasli i odgovorni, evo i sad su sami doma jer Dino nije u Zagrebu. Sin se lijepo brine, pohvalio se da je Taishi skuhao bolonjez i da paze jedno na drugo - kaže glumica koja je u popularnoj seriji 'Kumovi' utjelovila fatalnu Iris te se dotakla i mogućnosti da sin krene stopama majke: - Još su u nekoj potrazi, sin bi volio glumiti, jako je dobar imitator, ali s druge strane ne želi biti poznat. Vidjet ćemo u kojem će to smjeru ići - rekla je.

VEZANI ČLANCI:

Mnogi se Nives sjećaju iz braka s bivšim nogometašem i ocem njihove djece, Dinom Drpićem. Bivši supružnici danas održavaju odličan odnos, a 42-godišnja Zagrepčanka otkriva kako je trenutno slobodna, ali i kakav bi se muškarac trebao pojaviti da se to promijeni: - Ja imam toliku listu osobina… Meni treba netko tko me ne opterećuje, evo najjednostavnije. Toliko sam zauzeta poslovnim obvezama i obitelji da moram imat partnera koji će jednostavno imati razumijevanje, i za moj posao i za moju djecu koja su mi uvijek prioritet. Kad se nađe netko takav kvalitetan onda će možda to biti to - priznala je. 

Za par dana kreće Europsko prvenstvo u nogometu na kojem će nastupiti i hrvatska reprezentacija. Tim povodom Nives otkriva koji nogometaš će se posebno pratiti u obiteljskom domu: -  To su sad već došle ove generacije koje su stvarno premlade, ali evo Taishi su recimo zgodni Gvardiol, voli Marca Pašalića, njega znamo još otkad je bio mali, njegovu obitelj i mamu i tatu i sve, tako da on nam je drag - zaključila je autorica pjesme 'Pila', za koju potpisuje glazbu i tekst.

VIDEO: Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

 

 

SKIJAŠKA DVORANA

FOTO Još neviđeno u Hrvatskoj! Otkrivamo detalje jedinstvene ideje općine iz Gorskog kotara

Skijaška staza bila bi duga 1,3 km, s prosječnom strminom od 37 posto, što je dovoljno za slalome FIS kategorije. Načelnik Mrkoplja Josip Brozović kaže da bi skijaška dvorana za Gorski kotar značila ono što Pelješki most znači za jug Hrvatske. Na ideju su u Općini došli kada su čuli izjavu skijaškog maga Ante Kostelića koji je jednom zgodom kazao da u Hrvatskoj nedostaje mjesto gdje bi mogli skijati čitavu godinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar memento mori
memento mori
09:02 12.06.2024.

Nives: Navijam za Srbiju protiv Hrvatske, ipak sam ja Srpkinja. Toliko o zoj rasteploj steonoj kravi

LE
lector2corrector
00:11 12.06.2024.

tradicionalni 16. ! a kad vam je ta tradicija počela?

Avatar Stradun
Stradun
21:32 12.06.2024.

žuti karton zbog : Nives Čanković Zeljković ex Drpić umjetnički Celzius? Smiješno! Sad mi dajte još jedan žuti . Zbog Spisateljice i umjetnice.