FACEBOOK I INSTAGRAM

Nives Celzijus ima razloga za slavlje, fanovima zahvalila posebnom fotografijom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Instagram/ nivescelsius
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
31.07.2021.
u 17:58
„Prelijepe oči, prelijepa žena“, jedan je od komentara ispod fotografije koju je pjevačica i spisateljica Nives Celzijus objavila.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (39) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj leži na kamenu, a vidi se i kako joj more dotiče kosu. Celzijus je na fotografiji istaknula bujno poprsje, a odjeća joj je jedva sakrila bradavice. Ovu je fotografiju pjevačica i spisateljica objavila kao zahvalu svojim pratiteljima što je slijede te lajkaju i komentiraju. „I 300.000 na Facebooku! Happy, happy, happy. Hvala što me pratite, lajkate i komentirate. Najbolji ste“, napisala je uz fotografiju. 

Njezini se pratitelji nisu toliko uzbudili oko njezinog uspjeha, nego su pohvalili njezin izgled. „Prekrasna si. Prava seks bomba“, jedan je od komentara. „Prelijepe oči, prelijepa žena“, još je jedan komentar. Fotografiju joj je komentirao i Goran Belošević, član grupe Pravila igre i dečko njezine prijateljice Ecije Ivušić. U komentar je stavio dva emotikona pljeskanja i emotikon koji označava da je nešto 'top'. 

Foto: Instagram screenshot
Inače, Celzijus je trenutno na odmoru, a društvo joj pravi njezin prijatelj, voditelj Dalibor Petko. Ovaj dvojac često objavljuje njihove dogodovštine i smicalice, a po njima se čini kako se prilično dobro zabavljaju

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

AN
ante555
22:06 31.07.2021.

Postoje obozavetelji ove, ne mogu zamislit

BO
BoljeSutra
18:30 31.07.2021.

A jebaj ga, kakva god da je, dobra je za isprazniti se al baš fina