napadaj astme

Nives Celzijus: Mislila sam da živim posljednje sekunde života

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Nives Celzijus: Mislila sam da živim posljednje sekunde života
24.01.2012.
u 18:20
– Moji su se uspaničili i pozvali su Hitnu. Imam blaži oblik astme koji mi se javlja od životinjske dlake. Čim dulje od sat vremena provodim u prostoriji u kojoj je pas ili samo vlasnik kućnog ljubimca, počnem se gušiti.
Pogledaj originalni članak

Starleta, pjevačica i žena nogometaša imala je u nedjelju napadaj astme. Nives Celzijus počela se gušiti. Uspaničila se jer u kupaonici nije mogla pronaći inhalacijski lijek ili pumpicu.

Gadan osjećaj...

– Sinoć sam iskreno povjerovala kako živim posljednje sekunde života i moram priznati da je to prilično gadan osjećaj – napisala je u ponedjeljak supruga nogometaša Dine Drpića na Facebooku. Pjevačicu je njezina sestra pronašla na podu kupaonice i odmah pozvala Hitnu pomoć. Nives, pak, kaže da se detalja ne sjeća. Na Facebooku je još zahvalila liječnicima jer su došli ubrzo nakon poziva ukućana.

– Bili su divni i ljubazni i uvjerili su me da ćete me bar još neko vrijeme trpjeti – dodala je.

Tridesetogodišnjakinja se trenutačno odmara kod kuće.

– Moji su se uspaničili i pozvali su Hitnu. Imam blaži oblik astme koji mi se javlja od životinjske dlake. Čim dulje od sat vremena provodim u prostoriji u kojoj je pas ili samo vlasnik kućnog ljubimca, počnem se gušiti. Usto, valjda me nešto iznerviralo i to me dokrajčilo – kazala je starleta. Majka joj je na internetskoj društvenoj mreži poručila: “Nemoj me više tako uplašiti”.

Stresna godina

Simptomi astme pojavili su joj se u trudnoći s prvim djetetom, sinom Leoneom (6). Sa suprugom ima i četverogodišnju kćer Taishu.

Posljednja godina bila je, ispričala je Nives Celzijus, iznimno stresna za njihovu obitelj, što je možda potaknulo i dodatne zdravstvene smetnje. U jednom intervjuu otkrila je da je lani u braku s nogometašem bilo dosta trzavica. Rekla je da im je to bila jedna od najkritičnijih godina. Ne zbog ljubavnih problema, kazala je, nego zato što je imala spontani pobačaj.

– To nas je dosta potreslo te sam nakon toga pala u depresiju. Ipak, Dino i ja i dalje smo sretni zajedno.

U budućnosti Nives bi željela još jedno dijete jer uživa u majčinstvu. Iako se često hvali bogatim i maštovitim seksualnim životom, za zadnju godišnju braka, kazala je, nisu ni vodili ljubav.

– U 2012. želim biti upornija u treninzima i volumenizirati guzu poput Kim Kardashian – rekla je. Dino smatra da nema potrebe za povećanjem stražnjice te da je najvažnije da njegova Nives ostane zdrava majka njegove djece.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
18:25 24.01.2012.

Badrićka bez sexa ....pa red celzijus.Još malo i VL će biti u rangu negdašnjeg Božićevog ST-a.

AN
AnaB1982
12:46 25.01.2012.

Joj ne seri HipnosPajdaš, pa na rubrici si koja se zove Scena/Estrada O čemu bi trebale vijesti ovdje? O zagrebačkoj filharmoniji?