stvarni trenuci

Nives Celzijus pokazala kako izgleda bez trunke šminke i frizure: 'Ovo sam stvarna ja s pripadajućim nedostacima'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
23.05.2022.
u 20:16
S vremena Nives se umori od pretencioznih fotografija na društvenim mrežama i odluči se 'ogoliti' pred svojim pratiteljima. Ovog puta iznenadila ih je serijom fotografija na kojoj pozira bez trunke šminke i frizure i pokazala kako izgleda bez fotošopa i filtera, šminkera i frizera.
Pogledaj originalni članak

Influencerica, pjevačica, spisateljica Nives Celzijus (40) uzdahe svojih obožavatelja četo mami atraktivnim fotografijama na kojim pozira besprijekorno dotjerana. No, s vremena Nives se umori od pretencioznih fotografija na društvenim mrežama i odluči se 'ogoliti' pred svojim pratiteljima. Ovog puta iznenadila ih je serijom fotografija na kojoj pozira bez trunke šminke i frizure i pokazala kako izgleda bez fotošopa i filtera, šminkera i frizera.

- Ponekad mi dosade pretenciozne fotke s društvenih mreža pa evo malo i stvarnih trenutaka. Proba haljina, #nomakeup #badhairday #nophotoshop, samo stvarna ja s pripadajućim nedostacima i jedna savršena haljina - napisala je Nives uz objavu.

Ispod objave odmah su se zaredali i komentari njezinih pratitelja, a javili su se i Ecija Ivušić koja je komentirala "Ljepotica moja", dok je glazbenik Mario Roth ostavio emotikon srca. 

"Nemaš nedostataka", "Predivna si", "Takvu sam te upoznala i baš si mi lijepa prirodna", "Možeš glumiti boginju u grčkim filmovima", pisali su joj pratitelji. 

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
23:51 23.05.2022.

Masna.

ZA
zagi101
20:42 23.05.2022.

dara bubamara je sva izoperirana puna plastike

SK
skupiduša
23:40 23.05.2022.

Ne znam što je tim ženama da se vole ovako naslikavati. Ne djeluje ni malo plemenito, ni pristojno, posebno, kada su još i majke.