ozlijedila se

Nives Celzijus pozirala s longetom na ruci: 'Drpić je bio u pravu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.09.2020.
u 12:37
Pjevačica i spisateljica posljedice nezgode otkrila je na svom Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Nives Celzijus zabrinula je mnogobrojne pratitelje na društvenim mrežama nakon što je jutros objavila fotografiju na kojoj pozira s longetom na ruci i ogrebotinom na koljenu.

- A mislila sam da ću ove godine ostati zakinuta za godišnji odmor - poručila je Nives u opisu fotografije uz koju je dodala i prigodni hashtag #malatrapava. U videu koji je snimila za Instagram Story prisjetila se i riječi svog bivšeg supruga Dine Drpića.

Foto: Instagram

- Drpić je nekada govorio da sam najtrapavija osoba koju je upoznao i u ovom slučaju bio je u pravu - kazala je Nives koja je fotografijom zabrinula mnoge obožavatelje.

"Što se dogodilo?", "Jesi li pala s bicikla?", "Brz oporavak", pisali su joj pratitelji u komentarima, no odgovora od Nives nije bilo.

Kako je točno stradala pokušali smo doznati i od same Nives, no ona nije bila raspoložena za otkrivanje više detalja o samoj nezgodi.

Foto: Instagram

oštra poruka

Hana nakon Matanićeve kritike: Zavidiš im za lifestyle koji ti od vlastitih moždanih vijuga nisi mogao priuštiti

"Današnji medij je online, današnja mladost je online, život nam je online... Na kraju krajeva onda su svi svjetski giganti glupani jer plaćaju promocije Influencerima! P.S. Na mom Instagramu "koji ne pratite" u highlightsima pod imenom DUŠEBRIŽNICI su video zapisi gdje je sve malo bolje objašnjeno za vas NATPROSJEČNO inteligentne", zaključila je voditeljica.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

BA
baranja2
13:41 03.09.2020.

Dajte vise prestanite sa njom pa svaki treci dan je u VL,pa nismo mi citatelji tako glupi da nas stalno maltretirate sa Nives,ako ste vi u redakciji tako plitki pa nisu svi citatelji.

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:05 03.09.2020.

Još jedna utje_cajka (kako bi rekao @rubinet), al ova oriđiđi

MA
majmudin
13:08 03.09.2020.

bubnula se...